Sindre Moen

Sindre Moen

Frisør

Marc Jacobs Sier Farvel Til Louis Vuitton

Postet av Sindre Moen den 4. Okt 2013

Paris Fashion Week er akkurat ferdig og Marc Jacobs viste sin siste kolleksjon for motehuset Louis Vuitton. Dette er noen bilde fra denne visningen. Dette er Summer/Spring 2014!
Her bades det i SVART!


0 Kommentar

Carmen Dell`Orefice

Postet av Sindre Moen den 27. Jul 2013

Carmen Dell`Orefice var bare tretten år gammel da hun ble oppdaget på gata i New York av en fotografs kone. Og etter dette var hun modell for kunstneren Salvador Dali, og når hun var fylt 15 år gammel var hun på forsiden av Vogue!
Hun er nå 82 år gammel og hun jobber fortsatt som modell! Hun har jobbet som modell nå i 67 år!!

Slenger med noen bilder av denne utrolig Flotte dama :Bilder etc er hentet fra Google!


0 Kommentar

Vår must for Guttaboys!

Postet av Sindre Moen den 13. Mar 2013

Ja våren kommer med storm skritt og jeg ser at det desverre er mange gutter der ute som rett og slett ikke greier å kle seg. Så da tenkte jeg å slenge ut en lite innlegg om noen ting man bare må ha nå som våren er rett rundt gjørnet : )Slitte jeanse har alltid hvert en vinner og de er her igjen som vanlig! Disse her er fra HM og du får dem under 400 kroner noe som er utrolig bilig! Løp og kjøp : DZara har også masse fint til oss gutta. Denne lekkre saken her slenger jeg også med for den mener jeg at alle brude ha!Denne tøffe Denim jakka fra Carlings er et must nå mot våren : ) Den får du under 1000 lappen!Solbriller!  Veldig viktig!!

Disse Ray Ban brillene er en av mine favoritter i år og de er bare rå kule!0 Kommentar

Powered by: Bloc