Sindre Moen

Sindre Moen

Frisør

Alle modulene er nå BESTÅTT!

Postet av Sindre Moen den 19. Sep 2013

Da var jeg endelig ferdig med alle modulene som vi lærlingene skal gjennom! Så nå er det bare å glede seg til min FANTASTISKE INTERNVISNING 19 OKTOBER KL 19:00!!!


1 Kommentar

Første uken på Jessheim

Postet av Sindre Moen den 11. Aug 2013Da er den første uken her på Jessheim snart over, siden det er Jessheimdagene så har vi opp i dag også frem til klokken er 17:00!
Den første uken har gått utrolig fort jeg å trives som bare det, kundene strømmer inn døren her og man har masse å gjøre!

Monica og Carina er de jeg jobber med å de har tatt meg i mot med åpnede armer og vist meg rundt i disse flotte lokalene vi holder til i! Så her kommer jeg nok til å ha det veldig bra!!

Så nå er det bare for meg å bli ferdig med modul 3! sånn at jeg kommer meg på svennebrevstrening! Kun 2 igjen!


Ha fortsatt en flott helg : D


0 Kommentar

Hade Oslo, Hei Jessheim

Postet av Sindre Moen den 2. Aug 2013I morgen er min siste dag her på Grønlandskvartalene! Jeg kommer til å savne dere alle som jobber her! Dere er en fantastisk gjeng som har lært meg masse nytt og hjulpet meg masse når det komme til moduler og modeller! Må bare si en STOR TAKK!!!!
Dere kommer til å bli savnet og dere har alle en plass i det store hjerte mitt <3

!!!U GUYS ROCK!!!

På mandag begynner min nye hverdag på Adam Og Eva Jessheim! Er veldig spent og gleder meg masse til å begynne : )


Ha en Good Helg Alle Sammen : )


0 Kommentar

Ny sveis til sommeren? :)

Postet av Sindre Moen den 18. Apr 2013

Jeg er, som dere vet, lærling på Adam og Eva Grønlandskvartalene, og vi ønsker under opplæringen vår, å perfeksjonere arbeidet vårt. Til det trenger jeg (og de andre lærlingene her) modeller til forskjellige arbeider - Spesielt til treningskveldene vi har hver mandag, 18-21 :) Vi er for tiden tre lærlinger (på forskjellige nivåer) på salongen.

Nå for tiden søker jeg modeller til fargedesign og/eller klipp. Vi er veldig fleksible på resultat, så lenge det møter de tekniske kravene på opplærlingen. Er du interessert i å sitte hårmodell for oss så anbefaler jeg deg å ringe, eller aller helst komme innom salongen. På denne måten kan vi sammen jobbe mot et resultat som gjør DEG fornøyd og MEG kjempeflink ;)

Når vi som lærlinger jobber med disse oppgavene, er det under tett oppfølging av faglig leder på salongen, og faglige veiledere på Adam og Eva sine treningskvelder.

Vi pleier å legge ut spesifikke modellønsker på facebook-sidene til salongen [LINK], men det er bare å komme innom når som helst, da vi hele tiden har interne kurs og moduler som skal oppnås :)

0 Kommentar

Powered by: Bloc