PINK SENSATION

Postet av Adam og Eva Jessheim den 1. Mar 2016

BLOWDRY FAMILIERedken har i en år rekke hvert på topp men nå har de overgått seg selv med denne føn serien !


Express Primer

*Varme beskyttende*
*Gir Glans*
*Primer håret*
*Flokeløsende*
*Korter ned føn tid*

Den skal i håndkle tørt hår og den skal fønes på!
Dette er en best selger fra Redken!

Express Treatment Primer

*Gir pleie*
*Varmebeskyttende*
*Gir glans*
*Korter ned føn tid*

Denne er helt ny fra Redken og det en en varmebeskyttende krem som skal i håret når det er håndkle tørt også deretter fønes på!
MÅ Prøves!!!


Two Day Extender

*Olje absorberer*
*Matter ned*
*Lukter rent*

Detter er den mest solgte tørr sjampoen av Redken! Den er rå bra og den er helt perfekt for de dagene man egentlig skulle ha vasket håret men så gadd man ikke det likevel. Denne blir ikke hvit i håret som mange andre blir og håret ser rent ut!
Har du ikke prøvd denne så vet du hva du må gjøre!

Glow Dry

*Lett Olje*
*Gir glans*
*Flokeløsene*
*Korter tørketid*

Denne er helt ny fra Redken også. Denne oljen er helt fantastisk og har blitt en av mine nye favoritt oljer. Det finnes ett hav av oljer men denne her er den beste som finnes der ute nå! Den gir helt perfekt glans, håret blir silkemykt og håret kjennes helt nytt når man har fønet på denne oljen!

Denne må prøves!


Da vet du hva du må ha når du skal føne håret, det er så viktig med riktige produkter til håret så kjøp produktene dine hos frisøren, håret er like viktig som ansiktet og det er vel ikke sånn at man smører spenol i ansiktet?


// Sindre


0 Kommentar

Anti

Postet av Adam og Eva Jessheim den 9. Feb 2016

Rihanna er tilbake folkens med ett helt nytt album som er det dypeste hun noen gang har lagd!
Og vi digger det! Rihanna is the Queen!

Det nye albumet hennes ``Anti`` ble sluppet den 28 Januar 2015, det er mange som har ventet på at skjønnheten fra Barbados skulle komme med ett nytt album og de som venter venter ikke forgjeves! Rihanna er alltid hvert kul og hun blir bare bedre og bedre!Gleder meg til å se henne i Oslo igjen snart :D0 Kommentar

AHS HOTEL

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Okt 2015

Det er Oktober, og høsten har ankommet, fargene endres ,det blir mørkere og mørkere om kvelden. Skyggene blir større og man begynner bevist å se mer og mer bak seg når man er ute å går om kvelden. Lydene endre og stemningen kan bli ganske så skummel nå på høsten.

Dette har sikkert produsentene som lager American Horror Story tenkt på nå som de snart har premiere på den nyeste sesongen av denne skremmende serien deres. Nå er det sesong 5 som har kommer og den har fått navnet HotelI pilot episoden sentres det rundt det gåte fulle Hotel Cortez som ligger i Los Angeles, California. Bentley som er en mordetterforsker får øyene opp for dette hotellet. Som blir ledet av den merklige og bisarre eieren The Countess som er en blodsugene fashionista. Denne sesongen vil inneholde to morderiske trusler i form av The Ten Commandments Killer, som er en gjeng med lovbrytere rettferdiggjør sine handlinger i samsvar med bibelsk lære, ikke nok med dette så er det en demon som har fått navnet The Addiction Demon som streifer hotellet, bevæpnet med en borekrone dildo.Dette kommer nok til å bli enda en skremmende sesong av denne populære skrekk serien som tar helt av i Usa og andre deler av verden. Her er en oversikt på hvem som skal være med i årets sesong, det kommer til å bli mange kjente fjes men de har fått med seg noen nye i år.

Main:

Kathy Bates as Iris
Sarah Paulson as Hypodermic Sally
Evan Peters as Mr. James March
Wes Bentley as John Lowe
Matt Bomer as Donovan
Chloe Sevigny as Alex Lowe
Denis O`Hare as Liz Taylor
Cheyenne Jackson as Will Drake
Angela Bassett as Ramona Royale
Lady Gaga as Elizabeth/The Countess


Recurring

Finn Witrock as Tristan Duffy
Max Greenfield as Gabriel
Richard T. Jones as Detective Hahn
Lily Rabe as Aileen Wournos
Namoi Campbell as Claudia

Her er også en oversikt på når episodene kommer og hva de heter

Når sesongen begynner å rulle på norske skjermer er enda uvist men det tar vel ikke så lang tid får dem viser det til oss etter at de har hatt premiere på den i Usa.
Her er flere bilder fra årets sesong.


Dette her passer perfekt for Halloween som er rett rundt hjørnet!

- Sindre

0 Kommentar

KYLIE JENNER IS HERE TO STAY

Postet av Adam og Eva Jessheim den 24. Sep 2015

Kylie Jenner den den yngste av de kjente søstrene som er med i Keeping up with the Kardashians. Nå er det sånn at Kim K er gårsdagens nyheter og de yngste i familien får mye mer oppmerksomhet enn de som er eldre i familien. Dette er jo ikke så rart for når man er 18 år så får man mye mer oppmerksomhet enn om man er 30+!Det er heller ikke så lenge siden alle de kjente søstrene slapp sin egen App der man kan se hvordan man kan sminke seg osv som de. Der deler de masse tips og triks. De har også linket opp nettbutikker der man kan finne klær som de bruker som man kan kjøpe seg selv, sånn at man kan se helt lik ut som de. Det kom jo ikke som noe sjokk av Kylie sin app ble mest ned lastet. Den slo faktisk alle rekorder og er nå den mest ned lastet appen noensinne! Det er helt vilt!Vi kommer nok til se mye til The Jenners! Jeg synes personlig at de kan få sin egen serie der man heller følger Kendall og Kylie : ) The Kardashians er dessverre litt går dagens nyheter om du spørr meg..
Jeg trenger ikke å si noe mer, for hun er ett stil Ikon i en alder av 18 år!

- Sindre

0 Kommentar

We love copper

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Sep 2015

Snart er høsten her atter engang, vi har nok noen dager igjen med sen sommer og gode temperaturer, men man merker allerede at høsten kommer snikende. Jeg blir utrolig inspirert nå på høsten for jeg elsker å se på at det grønne som er på alle trær sakte men sikkert forandrer seg til gule og orange toner.Det er ingen hemmelighet at jeg elsker kobber hår, og hva passer ikke bedre nå som høsten er her å velge en litt varmere tone på håret. Selvfølgelig så må man ha en konsultasjon på om man kommer til å kle og ha ett kobber farget hår. En konsultasjon er utrolig viktig.Vi på Jessheim og i alle andre Adam og Eva salonger rundt om i dette vakre landet her er veldig flinke til å ta oss tid når det kommer til konsultasjon når det kommer til å gjøre folk nye på håret.Det finnes mange toner man kan velge i når man skal farge håret sitt i en sexy kobber farge. Kobber kommer aldri til å forsvinne fra det store motebilde og kommer alltid til å være trendy!


Sitter du der hjemme nå og fikk skikkelig lyst til å gå høsten i møte med en splitter ny hårfarge så er det bare å ringe oss på

21 06 64 00

eller kommer innom salongen for en hyggelig prat : )

La høsten komme og den må vi bare Nyte!0 Kommentar

Powered by: Bloc