Chocolate Dream

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Okt 2015

Redken Chromatics er farger vi elsker å bruke her på Adam og Eva Jessheim, disse fargene er helt fantastiske å jobbe med. De er helt uten ammoniakk og de er oljebaserte sånn at kunden har det behagelig å godt under hele oppholdet når man farger seg.

Disse fargene har heller ingen lukt, det er jo kun det beste for vår kunder.Nå har REDKEN også kommet med en helt ny farge som er utrolig populær nå om dagen!

Fargen heter så mye som MOCHA. Dette er en sjokoladefarge som kommer i flere nyanser sånn at man får den fineste sjokoladefargen uten at der tipper over til rødt, for i disse fargene er det ikke noe rødt i, noe som gjør de til de fineste sjokolade fargene jeg noen gang har sett! :)

Bare se på disse bildene her og drøm deg bort i nydelige nyanser som kommer i en sjokoladefarge!Sjokoladebrunt hår er høsten must have, så nå er det bare å komme seg til frisøren og få din farge tilpasset deg slik at du vill snu hoder nå på høsten med fyldige og sexy farger fra Redken Chromatics.

BESTILL TIME HOS ADAM OG EVA JESSHEIM HER ELLER PÅ TELEFON 21 06 64 00.


- Sindre Moen

0 Kommentar

Timothy Hung

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Aug 2015

Timothy Hung er makeup artist og hårstylist som har jobbet med moteindustriens Christian Dior, Giorgio Armani, Burberry og Robert Cavalli.
Ta en titt på bildene, og ta til deg masse inspirasjon!
Timothyhungcom på instagram!

// Siri Linn


0 Kommentar

Pink hair don`t care

Postet av Adam og Eva Jessheim den 29. Jul 2015

Forrige uke fikk jeg gjøre en stor forandring på en kunde.
Hun kom inn med dette som utgangspunkt, og ønsket at håret skulle bli rosa.
Håret var farget èn gang tidligere.

For å få den fargen hun ønsket seg, var vi nødt til å bleke hele håret fra bunn til spiss. For at rosafargen skulle bli så optimal som mulig måtte vi få det så lyst som mulig.
Når man avfarger/bleker et hår, vil undertonene i håret komme frem, som kan være gult, orange eller rødt. Det er disse tonene vi må gå etter når vi skal farge et hår.
Heldigvis slapp fargen veldig fort, og hun var brått blitt en blondine.
Jeg brukte fargen Cherise fra Directions, som jeg blandet ut med litt balsam, da kunden ønsket en litt lysere rosafarge.


Her er sluttresultatet!
Takket være Olaplex, var håret like sterkt og fint når behandlingen var ferdig.

Kunne du tenke deg å gjøre en forandring, eller bare friske opp en sliten farge?
Jeg tar -50% på alle fargebehandlinger, og 270,- for klipp.
Ring oss på 21066400 for å bestille time.


Ha en fortsatt god sommer
// Siri Linn

0 Kommentar

Matthew Gray Gubler

Postet av Adam og Eva Jessheim den 18. Feb 2015

Matthew Gray er en amerkansk skuespiller, modell, kunstner og filmskaper. Han har vært med på litt av vært, men de fleste kjenner han som geniet Spencer Reid i tv-serien Criminal Minds.
For de av dere som kjenner litt serien har kanskje også bitt seg litt merke i alle hårfrisyrene han har vært i gjennom, fra langt til kort og langt igjen. Så jeg tenkte dette kunne være til god inspirasjon til alle mannfolka der ute som trenger noe nytt:
Så enten det er snakk om langt, medium eller kort, alt kan se bra ut!

//Renee
0 Kommentar

Braids

Postet av Adam og Eva Jessheim den 11. Feb 2015

Denne mnd har vi lærlinger litt fokus på fletting. Innenfor dette blir man aldri utlært, og det er alltids noe nytt og spennende man kan lære seg! Internett er en kjempe stor inspirasjonskilde som viser masse innenfor styling med fletter, som funker til både hverdag og til fest!
Kun fantasien som setter begrensninger. (og litt øvelse da...)
Ha en super ettermiddag!

Mvh Erna0 Kommentar

Powered by: Bloc