Kjøp ett stylingprodukt - få GRATIS essie neglelakk!

Postet av Adam og Eva Jessheim den 18. Aug 2016

Vi på Adam og Eva Jessheim

elsker våre kunder, og derfor gleder vi oss til å gi dere

muligheten til å få en gratis neglelakk ved kjøp av et stylingprodukt!

Dette varer så lenge lageret rekker.


LØP OG KJØP!


Velkommen til oss0 Kommentar

STYLINGOPPDRAG

Postet av Adam og Eva Jessheim den 21. Mai 2015

For litt siden var jeg med på et stylingoppdrag på Oslo Plaza. Jeg var med som makeup-artist og vi gjorde styling til et show som var 20-tallsinspirert. Det var veldig morsomt å jobbe "ute", og jeg håper det vil bli mer av dette fremover. Her er det litt bilder fra dagen.
// Siri Linn


0 Kommentar

The afterski look

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Feb 2015

Det er tid for å pakke seg inn med både hjelm og briller i skibakkene. Hva med en fresh look til afterski?
Bytt ut hjelm med løs ledig lue så drar du stilen en annen retning .


Eller behold brillene på....Vinterens trender er å merke seg duse farger, gjerne sort, hvit og camoprint slik som vist på God Morgen Norge på Tv2 i dag.

Fashion for menn
Produkt for lue-sveisen:

Kendi Dry Oil er en fantastisk oljespray som kontrollerer frizz og statisk hår, den er lett og passer derfor perfekt for nordisk fint hår. Den styrker håret og beskytter det også mot fremtidig skade og friksjon. Den er fri for parabener og sulfater og inneholder organisk bambus ekstrakt. Lukter herlig og gjør håret glatt og glansfullt.

Av med lua, spray håret og du er klar for afterski.
Denne har vi selvsagt på Adam og Eva Jessheim, kom innom så hjelper vi deg gjerne.

Nyt vinteren med en fresh look.


*Erna

0 Kommentar

Årets lærling bidrag

Postet av Adam og Eva Jessheim den 16. Des 2014

I går ble nominasjonene til neste års Årets Frisør-konkurranse offentliggjort. Det vanket ingen nominasjon på meg i år, men bare det å få ta bilder til konkurransen var veldig lærerikt og er enda mer forberedt til neste års forberedelser.

Det er ingen konkret ting som er inspirasjonen bak bildene, men mer en blanding av følelser. Det eneste jeg hadde klart for meg i starten av prosessen var at jeg ville ha bildene i svart hvitt.

Jeg ville ha håret ganske simpelt, men effektivt og sammen med sminken og modellens poseringer få fram en mystisk stemning, med en liten touch av melankoli. Et ganske trist uttrykk, rett og slett!

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med bildene mine, og all planlegging i forveien og selve shooten gikk over all forventning!

Gleder meg til neste år, og er allerede klar til dyst!Hår og make-up: Erlend Grimsrud
Foto: Mari Torvanger Knap
Modell: Jenni Yang

// Erlend


0 Kommentar

Julebordsveisen

Postet av Adam og Eva Jessheim den 27. Nov 2014

Julebordsesongen er over oss for fult. I løpet av kveldens forberedelser brukes en stor del av tiden foran speilet, tenkende på hva i alle dager en skal gjøre med håret den kvelden.

Føler du deg uinspirert på hårfronten skal jeg komme med noen enkle tips i dette blogginnlegget. Jeg vil ta for meg 5 forskjellige frisyrer, både korte og lange, og gutter og jenter. Håret er like viktig for alle, og forskjellige typer hår!

The ClassicTil et klassisk langt hår er mulighetene mange, men på leting etter bilder syns jeg dette var veldig sofistikert og passende til anledningen.

Start med å dele inn skillen der du ønsker den i vått hår, og påfør Redkens volumskum Guts i hodebunnen for godt løft. Påfør deretter et volumskum til, Full Effect, i lengdene for fylde og jevnt volum hele veien.


Føn dette på, og så er det krøllingen som står for tur! Til varmeverktøy er det alpha omega med varmebeskyttende. I dette tilfellet ville jeg valgt Redkens Iron Shape, som det er litt hold i så krøllene sitter kvelden ut.


Ønsker du store krøller som på bilde kan du bruke en stor syl, f.eks Waving Wand fra Cloud Nine. Ønsker du mindre bevegelse, bare lett fall, kan du lett lage bevegelse med en rettetang ved å vende håret bort fra ansiktet mens håret går gjennom tangen.

Del av håret i små seksjoner og krøll som du ønsker. Ta så håret fra den ene siden og legg det rundt den andre skulderen og fest det med en bobby pin, og voila - Sveisen er på plass!

The BobBob er en frisyre som er tidløs og aldri helt går av moten, og den kan bæres på mange forskjellige måter.

For en frisyre som denne har tekstur mye å si. Det kan du lett oppnå ved å bruke en god saltvannspray. For en saltvannspray med mye tekstur og medium hold kan du bruke Redkens Fashion Waves. Påfør i vått hår, sammen med en varmebeskyttende fønspray, også fra Redken, som heter Pillow Proof.
Nå vil du merke at håret kjennes mye tråere pga saltvannet, og en kul frisyre kan skapes lett ved å bare bruke disse to også.

For å få lett bevegelse i håret vil det passe best med en medium krølltang. Bruk Iron Shape her også, så bevegelsene holder seg. Legg håret veldig svakt rundt tangen, her skal du kun få svak bevegelse, ikke korketrekkere!

Gjør dette til du syns du har fått nok bevegelse, og sveisen er klar!

The PixieEn kort, røff frisyre gjort kjent av supermodellen Twiggy på 60-tallet. Superfresht, og superlett å style!

Til dette vil det også trenges mye tekstur, så kjør gjerne på med samme saltvannspray jeg nevnte tidligere, og samme varmebeskyttende.

Føn dette tørt, og frisyren vil allerede se rufsete og veldig riktig ut, men for finpusse den, spray over Redkens sprayvoks Wax Blast. Påfør den i hele håret, så går du inn og former den med hendene, og ikke mer enn det skal til! Pixiecuts er veldig lette å vedlikeholde og i hverdagen som til fest.


The Classic GuyEt klassisk uttrykk på herrefronten er noe som kommer mer og mer tilbake i motebilde. Og en stram klipp og styling passer perfekt til en fyr som liker å pynte seg opp i en stram dress!

For en styling som denne, starter du med å dele inn håret i skillen du ønsker i vått hår. For å få godt hold og mye shine føner du på en hårgele fra Redken som heter Stand Tough.For noen hårtyper vil dette kanskje være alt du trenger for denne stylingen, men for å være på den sikre siden er det alltid lurt og sette hele stylingen med litt paste, som f.eks Rough Clay. Ta en liten mengde i hånda. Her gjelder less is more, for Stand Tough gir allerede veldig mye hold. Du vil ikke at det skal se ut som håret er stappfult av produkt.

Påfør Rough Clay lett gjennom hele håret, og sveisen sitter som støpt!

The Edgy GuyEr du en liten tøffere type, og mer alternativ i både klesstilen og hårstilen går det an å gå for noe mer edgy. Tidene har forandra seg mye, og definisjonen på å "pynte seg" har for lengst blitt veldig individuelt på hva man selv syns er fint, og ikke minst hva man føler seg vel i.

På en sånn type styling ville jeg også starte med Stand Tough i vått, og fønt dette tørt. Føn alt håret bakover, eller i den retningen du selv måtte ønske at håret skal ligge, så håret holder seg der.

Når alt er tørt trenger du ikke stort mer enn en voks. For gutter med litt lengder på håret og litt grovere hår ville jeg anbefalt Redkens Shape Control. Den har maksimal med kontroll, også har den litt shine i seg. Den er nesten som en veldig stiv gele. Husk fortsatt less is more! Denne er veldig drøy!Påfør den i hele håret og i vei!

Dette er kun noen få av mange stylingmuligheter til disse type frisyrer.

Nå håper jeg at det bugner over av inspirasjon hos leserne våre, og at baderomssituasjonen ble litt lettere når man står der på julebordskvelden og ikke vet hva en skal finne på.

Og helt til slutt: Når festen er på sitt høydepunkt utover kvelden og frisyren har lett for å bli litt herja med, har Caviar en superliten hårspray som gir godt hold og passer perfekt i veska! Eller innerlomma for dere gutta!

// Erlend0 Kommentar

Powered by: Bloc