NEW YEARS EVE

Postet av Adam og Eva Jessheim den 31. Des 2014Vi ønsker alle av våre kunder en flott kveld, og et riktig godt nytt år!
Vi gleder oss til å se dere igjen i 2015!

0 Kommentar

God Jul

Postet av Adam og Eva Jessheim den 24. Des 2014

Vi vill ønske alle dere der ute en riktig GOD JUL!0 Kommentar

Charli XCX

Postet av Adam og Eva Jessheim den 18. Des 2014Charli XCX, eller "hu andre som synger i Fancy", er en Britisk sangerinne, mest kjent for nettopp sitt samarbeid med Iggy Azalea og Icona Pop.

Det få vet er at hu allerede har tre egne album og vise til, inkludert nyutgivelsen "Sucker" med superhiten "Boom Clap".

Jeg har fulgt Charli en god stund, og hun inspirerer meg veldig mye dagen. Originalt starten hun i klubbscenen i England, og stilen hennes var veldig preget av neon og 90's rave.Hun nevner selv 90's hip hop og Spice Girls som en av sine største inspirasjoner.

Fra Britisk undergrunnspop i grenseland til en ravefest har hun nå havnet på noe som kan se ut som en blanding av 70 talls girl punk ala The Slits og sukkersøt pop, både musikalsk og visuelt, noe jeg personlig syns er en fantastisk miks!
Sjekk ut Sucker og la det inspirere av ei jente vi garantert kommer til å se mer av!

// Erlend

0 Kommentar

The Golden Hair Year 2014

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Des 2014

Nå nærmer vi oss slutten av 2014 og begynnelsen på et nytt år, så hva er vel da bedre enn å ta en titt tilbake i år og se gjennom de største hårforandringene kjendisene har gjennomgått. Det er mye spennende, trendy og kreativt, så dette er flott for deg som trenger inspirasjon til å møte nyåret med ny sveis!

The Chocolate Lob


Elle Fanning overrasket alle da hun dukket opp på rød løper med en kortere frisyre og mørk hårtone. Hun ser mer eldre og mer moden ut, og fargen passet godt til hudtonen og framhever ansiktet hennes fantastisk. Kanskje greit å bytte ut blond og leken med mørk og mystisk?

The Choppy Bob


Emma Stone byttet ut sine lange lokker med en herlig kort bob, og hennes naturlige kobberfarge setter virkelig prikken over i'en!

Tangerine Dream


Kristen Stewart har virkelig gått gjennom en forandring i året som gikk. Fra langt mørkt hår, til kortere oransje frisyre og til slutt en helkort pixie. Virket som når hårlokkene først falt, så klarte hun ikke stoppe!

"The Miley"


Svenske Malin Akerman gikk fra å være en søt "jente" til en badass babe! Hun er ikke den første til å gjennomføre denne stilforandringen, men det er alltid like kult når noen gjør det.

Le Chop


Franske Vanessa Paradis lot lokkene falle etter bruddet med mannen Johnny Depp. Pixiekort plusset med skikkelige krøller gir en kjempekul frisyre med masse personlighet og stil!

The Outgrow


Jennifer Lawrence valgte å gå pixie kort for en stund tilbake, og det kledde henne virkelig. Nå virker det som hun gror det ut igjen, og de fleste synes den fasen kan være ganske så kjip, men Jennifer viser at til og med det kan se bra ut, om man bare er flink til å vedlikeholde det hele veien.

Dark Chocolate


Fra lys til mørk! Margot Robbie kler begge, men man må virkelig si at det mørke får fram den fantastiske iskalde øyenfargen hennes.

The Bowl


De fleste trodde ikke på det når Girls-stjernen Lena Dunham postet dette bildet av seg selv, men det viste seg ikke lenge etter at det var sant, hun hadde ikke bare bleket håret, men også klippet den litt latterliggjorte "bolleklippen". Men om sant skal sies så er den faktisk ikke så latterlig, om man bare er klar for å "own up to it!"

The Lilac


Lavendelfargene gjorde virkelig sin entre i år og folk farget håret som aldri før i alskens pastellfarger, men Kelly Osbourne var vel tidligere ute enn de fleste med sin lillafarge og rocker det fremdeles.

The Sidecut


Natalie Dormer virker til å ville ta med sidecut tilbake i motebildet, og hun gjør en fantastisk god jobb. Istedenfor å ha en diskret sidecut på siden, skjult under litt hår har hun tatt den helt ut og gjort alt for å fremheve det.

Ja, som man kan se, så har 2014 vært et flott år med mange kule forandringer, og vi kan ikke annet enn å vente i spenning på hva 2015 vil bringe oss!

// Renee0 Kommentar

Årets lærling bidrag

Postet av Adam og Eva Jessheim den 16. Des 2014

I går ble nominasjonene til neste års Årets Frisør-konkurranse offentliggjort. Det vanket ingen nominasjon på meg i år, men bare det å få ta bilder til konkurransen var veldig lærerikt og er enda mer forberedt til neste års forberedelser.

Det er ingen konkret ting som er inspirasjonen bak bildene, men mer en blanding av følelser. Det eneste jeg hadde klart for meg i starten av prosessen var at jeg ville ha bildene i svart hvitt.

Jeg ville ha håret ganske simpelt, men effektivt og sammen med sminken og modellens poseringer få fram en mystisk stemning, med en liten touch av melankoli. Et ganske trist uttrykk, rett og slett!

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med bildene mine, og all planlegging i forveien og selve shooten gikk over all forventning!

Gleder meg til neste år, og er allerede klar til dyst!Hår og make-up: Erlend Grimsrud
Foto: Mari Torvanger Knap
Modell: Jenni Yang

// Erlend


0 Kommentar

Chris John Millington

Postet av Adam og Eva Jessheim den 15. Des 2014Skotske Chris John "Milly" Millington har blitt en av verdens mest ettertraktede mannlige modeller etter han begynte å gro skjegg bare på måfå.

Fra New York til Dubai, London til Thailand har skotten og hans praktfulle skjegg fått være med i noen av verdens største magasiner i kampanjer for bl.a Top Man, Rivers Island, Urban Outfitters og GAP.

Alt dette har han å takke et veddemål med en kompis, hvor Chris skulle gro skjegg i de tre månedene kompisen var bortreist i New York. Under disse tre månedene ble Chris oppdaget på en Costa Coffee i London av en modellspeider fra Saphire Models. Allerede etter en uke gjorde Chris jobber for Urban Outfitters.

Straks etter det ble Chris invitert til events over hele verde og han avsluttet Amsterdam Fashion Week med David Gandy, har åpnet flere butikker i Sverige, vært med på Brit Awards og har blitt personlig invitert til Jay-Z's private fester i London.

Han er nå i full gang med å designe sitt eget klesmerke kalt "Alaska", som er en blanding av All Saints og Stone Island.

La deg inspirere av Chris' bushy beard!// Erlend
0 Kommentar

Theresa Manchester

Postet av Adam og Eva Jessheim den 12. Des 2014Født og oppvokst i St. Louis, Missouri, er Theresa Manchester en freelance modell, up and coming fotograf og reiseblogger.

Hun er omtalt i en rekke internasjonale publikasjoner, internettmagasiner og blogger som har gjort Theresas moderne utseende og eksepsjonelle ferdigheter svært ettertraktet.

De siste årene har hun vært på turne rundt om i USA, samt Canada og Europa. Tidlig i 2014 reiste hun for å utforske modellmulighetene i Asia og Australia.

Hun har ikke vært i spillet lenge, men har allerede klart å lage et godt navn for seg selv for mange store motefotografer og store designere.// Sindre
0 Kommentar

Bangerz

Postet av Adam og Eva Jessheim den 11. Des 2014

Gutter med lugg blir superhot neste år.
Her er det noen inspirasjonsbilder dere kan sitte å nyte!

Nå er det bare la håret gro, gutter!

// Sindre
0 Kommentar

Miss Fame

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Des 2014Kurtis Dam-Mikkelsen, bedre kjent som alter egoet Miss Fame, er en amerikansk makeup artist, modell og drag artist.

Med Naomi Campbell og Karen Mulder som sine største inspirasjoner, var gårdslivet Miss Fame vokste opp i ikke helt riktig tilværelse for henne. I jakt på noe større, fant Kurtis opp alter egoet Miss Fame og flyttet til California.

Allerede tidlig i karrieren ble han oppdaget og begynte karrieren sin som editorial modell kort etter han ankom California. Folk snakket, delte på nett og og han ble fort en snakkis innenfor både dragmiljøene og moteverdenen. Det tok ikke lang tid før California også ble for lite, og New York ble neste på listen.

I tillegg til å ha en rekke kjente navn på sin kundeliste som makeup artist, har Miss Fame vært modell for en rekke kjente motefotografer. Han satt modell for serien "Pretty Masculine" av Mike Ruiz, hun er den ikoniske motefotografen Mary McCartney sin muse i boken "Devoted". I tillegg har hun hatt liveintervjuer for The Huffington Post og VOGUE.it etter hun deltok i en moteserie kalt "Half-Drag", som gikk viral på internett over hele verden, av fotografen Leland Bobbè.Av alt Miss Fame har fått til i løpet av karrieren, kommer hun snart til å være på alles lepper over hele verden når hun på søndag ble annonsert som en av 14 deltagere på den syvende sesongen av den prisvinnende realityserien RuPaul's Drag Race som kommer i 2015.

Hvis du kjenner nysgjerrigheten vokser kan du sjekke ut hennes offisielle youtube kanal, hvor hun legger ut sminkevideoer. Det fins også en mini-dokumentar om henne av Marcelo Cantu.

Så hold øyne og ører åpne, og følg Miss Fames rise to fame!// Erlend

0 Kommentar

Flawless hair

Postet av Adam og Eva Jessheim den 8. Des 2014

Tenkte jeg skulle komme med litt inspirasjon til dere som tenker på å skaffe dere en ny sveis nå før jul eller til neste år. Det er så utrolig mye å velge mellom når man søker på det store internettet. Jeg har plukket ut noen bilder som jeg vet har kommer for å bli innen hår moten. Enten om du vill ha kort hår eller langt. Så jeg har funnet mine favoritter som jeg tenkte å dele med dere :) Så sett dere godt tilbake og bare nyt!


Vi får starte med de damene som ønsker deg en kort klipp og en super fresh farge design som vill fremheve linjer og klipp

Så har jeg funnet noen bober som har blitt oppdatert og passer til trender som er nå også som vill være super trendy til neste år.Så er det den litt lengre boben som har fått så flott navn som Lob, denne lengden er super fresh og denne lengden her kommer vi til å se mye mer av til neste år!

Vi kan jo ikke glemme gutta! Jeg tror at for guttene ut året og til neste år kommer til å ville ha det enda kortere på sidene og fortsatt ha lengde på toppen! Skin fading kommer vi til å se masse av neste år! Dette her ser vi masse av i salongen og dette er noe jeg synes er veldig moro og elsker å gjøre på mine mannlige kunder!//Sindre0 Kommentar

Julekalender

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Des 2014
Vi har en gledelig nyhet til alle våre kunder, lesere og Facebook-følgere!

Desember er allerede godt i gang, og tradisjonen tro må vi jo ha en julekalender!

Hver dag fram til 24. desember vil vi legge ut et bilde av et Redkenprodukt på vår Facebook-side. Det eneste du trenger å gjøre er å følge oss på Facebook og like dette bilde, og da er du med i trekningen om dagens premie!

Ta mobilen eller datamaskinen fatt, og trykk på "liker" hver dag. Da blir kanskje du den heldige som stikker av med en av mange gode premier!

I anledning julestria er det fortsatt tid på listene våre til en julestuss eller julefarge. Ring oss på 21 06 64 01 eller bestill time via nettbestillingen eller Adam og Evas egen app.

Ha en riktig god førjulstid!

// Erlend

0 Kommentar

Julebordsveisen

Postet av Adam og Eva Jessheim den 27. Nov 2014

Julebordsesongen er over oss for fult. I løpet av kveldens forberedelser brukes en stor del av tiden foran speilet, tenkende på hva i alle dager en skal gjøre med håret den kvelden.

Føler du deg uinspirert på hårfronten skal jeg komme med noen enkle tips i dette blogginnlegget. Jeg vil ta for meg 5 forskjellige frisyrer, både korte og lange, og gutter og jenter. Håret er like viktig for alle, og forskjellige typer hår!

The ClassicTil et klassisk langt hår er mulighetene mange, men på leting etter bilder syns jeg dette var veldig sofistikert og passende til anledningen.

Start med å dele inn skillen der du ønsker den i vått hår, og påfør Redkens volumskum Guts i hodebunnen for godt løft. Påfør deretter et volumskum til, Full Effect, i lengdene for fylde og jevnt volum hele veien.


Føn dette på, og så er det krøllingen som står for tur! Til varmeverktøy er det alpha omega med varmebeskyttende. I dette tilfellet ville jeg valgt Redkens Iron Shape, som det er litt hold i så krøllene sitter kvelden ut.


Ønsker du store krøller som på bilde kan du bruke en stor syl, f.eks Waving Wand fra Cloud Nine. Ønsker du mindre bevegelse, bare lett fall, kan du lett lage bevegelse med en rettetang ved å vende håret bort fra ansiktet mens håret går gjennom tangen.

Del av håret i små seksjoner og krøll som du ønsker. Ta så håret fra den ene siden og legg det rundt den andre skulderen og fest det med en bobby pin, og voila - Sveisen er på plass!

The BobBob er en frisyre som er tidløs og aldri helt går av moten, og den kan bæres på mange forskjellige måter.

For en frisyre som denne har tekstur mye å si. Det kan du lett oppnå ved å bruke en god saltvannspray. For en saltvannspray med mye tekstur og medium hold kan du bruke Redkens Fashion Waves. Påfør i vått hår, sammen med en varmebeskyttende fønspray, også fra Redken, som heter Pillow Proof.
Nå vil du merke at håret kjennes mye tråere pga saltvannet, og en kul frisyre kan skapes lett ved å bare bruke disse to også.

For å få lett bevegelse i håret vil det passe best med en medium krølltang. Bruk Iron Shape her også, så bevegelsene holder seg. Legg håret veldig svakt rundt tangen, her skal du kun få svak bevegelse, ikke korketrekkere!

Gjør dette til du syns du har fått nok bevegelse, og sveisen er klar!

The PixieEn kort, røff frisyre gjort kjent av supermodellen Twiggy på 60-tallet. Superfresht, og superlett å style!

Til dette vil det også trenges mye tekstur, så kjør gjerne på med samme saltvannspray jeg nevnte tidligere, og samme varmebeskyttende.

Føn dette tørt, og frisyren vil allerede se rufsete og veldig riktig ut, men for finpusse den, spray over Redkens sprayvoks Wax Blast. Påfør den i hele håret, så går du inn og former den med hendene, og ikke mer enn det skal til! Pixiecuts er veldig lette å vedlikeholde og i hverdagen som til fest.


The Classic GuyEt klassisk uttrykk på herrefronten er noe som kommer mer og mer tilbake i motebilde. Og en stram klipp og styling passer perfekt til en fyr som liker å pynte seg opp i en stram dress!

For en styling som denne, starter du med å dele inn håret i skillen du ønsker i vått hår. For å få godt hold og mye shine føner du på en hårgele fra Redken som heter Stand Tough.For noen hårtyper vil dette kanskje være alt du trenger for denne stylingen, men for å være på den sikre siden er det alltid lurt og sette hele stylingen med litt paste, som f.eks Rough Clay. Ta en liten mengde i hånda. Her gjelder less is more, for Stand Tough gir allerede veldig mye hold. Du vil ikke at det skal se ut som håret er stappfult av produkt.

Påfør Rough Clay lett gjennom hele håret, og sveisen sitter som støpt!

The Edgy GuyEr du en liten tøffere type, og mer alternativ i både klesstilen og hårstilen går det an å gå for noe mer edgy. Tidene har forandra seg mye, og definisjonen på å "pynte seg" har for lengst blitt veldig individuelt på hva man selv syns er fint, og ikke minst hva man føler seg vel i.

På en sånn type styling ville jeg også starte med Stand Tough i vått, og fønt dette tørt. Føn alt håret bakover, eller i den retningen du selv måtte ønske at håret skal ligge, så håret holder seg der.

Når alt er tørt trenger du ikke stort mer enn en voks. For gutter med litt lengder på håret og litt grovere hår ville jeg anbefalt Redkens Shape Control. Den har maksimal med kontroll, også har den litt shine i seg. Den er nesten som en veldig stiv gele. Husk fortsatt less is more! Denne er veldig drøy!Påfør den i hele håret og i vei!

Dette er kun noen få av mange stylingmuligheter til disse type frisyrer.

Nå håper jeg at det bugner over av inspirasjon hos leserne våre, og at baderomssituasjonen ble litt lettere når man står der på julebordskvelden og ikke vet hva en skal finne på.

Og helt til slutt: Når festen er på sitt høydepunkt utover kvelden og frisyren har lett for å bli litt herja med, har Caviar en superliten hårspray som gir godt hold og passer perfekt i veska! Eller innerlomma for dere gutta!

// Erlend0 Kommentar

Julegaver for menn

Postet av Adam og Eva Jessheim den 26. Nov 2014

Vi fortsetter med å gi gavetips!
Når det kommer til hårprodukter er det alltid stort fokus på damene, men det er selvfølgelig en rekke produkter til alle herrene der ute. Er du usikker på hva du skal gi kjæresten eller broren din til jul kommer vi med et par tips til dere!

Som regel bruker de fleste menn der ute en eller annen type hårvoks. Jeg har tatt ut to av mine favoritter som jeg bruker masse her på salongen og jeg er super fornøyd med disse. Jeg har også tatt med en shampoo som er super god for menn.Redken For Men Clean Brew Shampoo


Clean Brew er en dyptvirkende rengjøring av ekstra skittent hår.
Passer for normalt til fett hår. Dette er en shampoo som passer perfekt for deg som har en jobb hvor håret lett blir skittent og fett. Den fjerner effektivt gamle stylingprdukter som sitter igjen i håret. Med aktive ingredienser er dette en førsteklasses shampo!

Den inneholdermalt som gir fuktighet og pleie til håret, bryggerigjær som gir ekstra volum og styrke og appesinzest som rengjør effektivt og gir en frisk duft

Redken Molding Paste Work HardDenne pasten er perfekt for kort og halvlange lengder for å få en rufsete og kul styling. Dette produktet er super lett å få ut igjen av håret igjen.

Det er en fast paste som enkelt jobbes gjennom håret. Den gir deg maksimal kontroll, fleksibel form, tydelig struktur og gir en matt finish.

Påfør den ved å gni en liten mengde i hendene og jobb gjennom tørt eller fuktig hår.

Og husk gutter, ta heller i pasten to ganger enn og ta alt for mye den første gangen. Det er ikke pent med for mye stylingprodukt i håret.

Den inneholder Redkens ekslusive Bonding System som gir langvarig kontroll uten å drysse eller føles klissete.

Redkens Rough Clay


Denne her en min absulutte favoritt av alle stylingproduktene der ute som er for menn.
Denne har godt hold og gir også en matt finish, og du kan lett dra fingrene gjennom håret i løpet av dagen og sveisen er fortsatt på plass. Skulle jeg ha drevet å kastet terninger for Rough Clay hadde den lett fått 6'er av meg!

Med Rough Clay kan du skape en røff definisjon med intens, matt tekstur. I likhet med Work Hard inneholder også denne Redkens ekslusive Bonding System som gir langvarig kontroll uten å drysse eller føles klissete.

// Sindre

0 Kommentar

Visual Kei

Postet av Adam og Eva Jessheim den 25. Nov 2014Musikk har alltid vært en stor inspirasjon for meg, både til hår og alt mulig annet.

Platesamlinga mi hjemme har vokst betraktelig de siste åra, og med det har selvfølgelig noe gått i glemmeboka. Har en dag børsta jeg støv av noen gamle godsaker og oppdaget visual kei bandene, som var en av mange grunner til at jeg ble veldig interessert i hår og sminke og satt i gang min egen "hårperiode" og begynte å utforske. Jeg tenkte jeg skulle dele denne fascinerende stilen fra "the land of the Rising Sun", nemlig Japan!Visual kei betur "visuell type" og er en av mange gatestiler man finner i gatemotedistriktet Harajuku i Tokyo. Blant de mange stilene som fins der finner man ofte visual kei i Tokyos underground musikkscene hvor det visuelle har like mye å si som det musikalske.

Stilen hadde sitt utspring sent på åttitallet, og fikk nasjonal, og noen år senere internasjonal oppmerksomhet med metalbandet X Japan.Stilen har blitt kraftig finpusset siden den gangen, men stilens hovedinspirasjoner syns godt i dens tidlige fase. Hovedinspirasjonene for stilen er punk, glam og goth.

X Japan turnerte i både i Japan og USA, men ga seg etter gitaristen hide's tidlige død. De har siden spilt sammen mange ganger, og blant annet hatt tittelsangen til filmen Saw 5.

Stilens "grunnmur" er nå satt, men i løpet av årene har den forandret seg kraftig. Det eneste som på en måte har holdt seg til det samme har vært håret. Stylingen har blitt veldig finpusset (vil understreke at artistene for det meste gjør alt selv, alt fra sminke, klær og hår), men håret har alltid unaturlige farger, ofte kombinert med mange farger og frisyrer som trosser tyngdekraften. At parykker i noen tilfeller er involvert er nok 100% sikkert.

Det som også skiller disse bandene fra andre "normale" band, er at det er en veldig androgyn stil og det er for det meste menn som benytter seg av den. Man kan på en måte kalle det for en moderne Kabukiteater, en gammel Japansk teaterkunst hvor menn spilte alle rollene i et stykke.Utover nittitallet hadde stilen en gotisk periode, med band som MALICE MIZER og Noir Fleurir.


Det har også oppstått en lysere, og litt med happy motpart til visual kei, som heter Oshare Kei. Vi finner de samme prinsippene, bare med veldig knæsje farger.

Dagens visual kei er noe tonet ned, og man finner de mest ekstreme bandene mest i undergrunsscenen. Asia er en av verdens største musikkprodusenter, og mange av bandene blir plukket opp av store plateselskaper og må i tråd med det tone seg litt ned. De tar med seg småting fra stilen, som gjør at de fortsatt skiller seg ut i et veldig stort musikkmarked.
// Erlend


0 Kommentar

Caviar Repair X Lengthening Hair & Scalp Elixir

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Nov 2014Det er ikke lenge siden vi på salongen tok inn to serier fra Alterna sin luksusserie Caviar. Hele gjengen som jobber her på Jessheim har falt pladask for både Moisture og Repair X serien. Det har også kundene våre gjort!

På jobb idag fikk jeg en gladnyheten fra vår leverandør at Repair X serien har kommet med et ekstra lite tilskudd til serien sin: Lengthening Hair & Scalp Elixir!
I løpet av to ukers tid skal man merke at håret vokser fortere! Katie Holmes, som har kjøpt seg inn i Alterna, er blant de mange fornøyde kundene med dette produktet.

Som alt annet i Alterna, er ingrediensene valgt fra øverste hylle og alt er klinisk testet, og etter å ha lest om testresultatene lover dette veldig godt!

Alt man trenger å gjøre med denne lille mirakeltuben er og påføre serumet i nyvaska hår og hodebunn og massere det godt inn.

Med en score på 100% på nesten alle punktene sa alle testpersonene at håret føltes sterkere, håret knekker sjeldnere, produktet tynger ikke, man mister mindre hår både i børsten og i dusjen, det blir enklere og oppnå den lengden man ønsker, håret føles mykere og samtlige testpersoner anbefalte produktet videre.

Dette høres jo veldig lovende, og helt fantastisk ut! Mange har problemer med at "sparesveisen" og spareperioden blir veldig lang og irriterende, og om dette kan løse det problemet kan det hjelpe mange på veien. Nå skal jeg være prøvekanin i to ukers tid, og jeg gleder meg til det!

// Monica
0 Kommentar

Marina Diamandis

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Nov 2014
Marina Diamandis, bedre kjent under navnet Marina and the Diamonds, er en gresk-walisisk sangerinne kjent for å ta for seg menneskelig oppførsel i sangene sine og sin retro og tegneserieaktig stil.

På hennes første album The Family Jewels var stilen hennes veldig indie, både i klær, musikk og hår. Det store gjennombruddet kom når album nummer to, Electra Heart, og hitisngelen How To Be A Heartbreaker, kom ut, og hennes ikoniske Hollywood starlet-look kom for en dag. Dette var også temaet på hele albumet, hvor vi følger Hollywood-drømmen til Electra Heart fra starten på jakten på karrieren, som får en meget dramatisk slutt i den siste låta som også heter Electra Heart.

Isblond er og forblir noen av mine favoritthårfarger, og man kan leke mye med forskjellige nyanser. Man ser fortsatt mye av slike farger i motebilde og hårtrender fremover. De fleste som ønsker å bli lysere ønsker også en kaldere farge, så og se at det er en gjenganger i det store motebilde er ganske stas!

Marina er en av mine personlige favoritter på hårfronten om dagen. Jeg mener, hvem kan ha så mye ettervekst og fremdeles se smashing ut?

Dessverre må man helt tilbake til 2011 for å se Marina slik. Etter nye bilder å dømme har hun lagt det isblonde på hylla og tatt den naturlige fargen i bruk.

For noen dager siden annonserte hun en ny singel, og nytt album ved navnet FROOT.

Uansett hvilken harfarge og frysere, Marina's lookin' good!


Følte du deg inspirert og vil gå løs på håret ditt for å få en forandring? Kom innom oss på salongen for en gratis konsultasjon, sett opp time på nettbestillingen, eller ring 21 06 64 00 for å sette opp en time. Hva hadde ikke vært freshere å bli hvit som snøen denne vinteren!

// Erlend
0 Kommentar

I de tørre vintermåneder...

Postet av Adam og Eva Jessheim den 18. Nov 2014
Vi fortsetter å komme med julegavetips til våre trofaste følgere!

Mange merker at både hud og hår blir mer tørt nå som vintermånedene er her. Vi har jo alskens fuktighetskremer og masker for huden vår, men det er jo kanskje greit å ha noe for håret også, så det ikke blir bortglemt.
Redkens serie Clear Moisture passer bra for dem som merker at håret har mistet litt liv og trenger en fuktighetsboost. Den inneholder både shampoo og balsam og krukkekur.

Shampoo og balsam renser bra og gjenoppretter hårets fuktighetsnivå, uten at det tynger ned, men etterlater håret glansfullt og luftig.

Krukkekuren går dypere ned i håret og tilfører godt med fuktighet som varer lengre i håret enn bare shampoo og balsam kan oppnå. Anbefales å bruke mellom 1-2 ganger i uken, eller opptil hver 14. dag, alt etter hvor stort behov håret ditt har, så kom gjerne innom salongen for råd og tips til hvordan du skal ta best vare på håret ditt.

Så nå er det bare å ønske vinterværet velkommen med godt forberedt hår i alle fall!

// Renee


0 Kommentar

Den Perfekte Julegaven

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Nov 2014

Nå nærmer det seg jul og mange har alt begynt å tenke smått på hva de skal gi i gave til sine. Dette her blir desverre mer og mer vanskelig siden vi som regel har alt vi trenger. Men vi her på Adam og Eva Jessheim skal nå dele noen fantastiske produkter med dere som passer perfekt under det store glittrende treet vi setter opp i stuen.

Vi har bestemt oss for at nå fram mot jul skal vi på salongen være litt behjelpelige med tips av alle mulige sorter!

Vi starter først med den relanserte Diamond Oil High Shine fra Redken
Diamond Oil High Shine Shampoo

Produktfordeler:

- Rens og skru opp glansen på kjedelig hår med denne glansforsterkende shampooen

- Inneholder Redkens eksklusive styrke Interlock Protein Network og Sparkling Oil Complex å den leverer strålende glans

- Håret føles luftig og glitrer med mangesidig diamantlignende glansDiamond Oil High Shine Condtioner

Produktfordeler:

- Diamond Oil High Shine Conditioner bruker Redkens ekslusive styrke Interlock Protein Network og Sparkling Oil Complex og gir håret fukt med strålende glans

- Håret føles enda luftig og glitrer med mangesidig diamant lignende glansDiamond Oil High Shine Airy Mist

Produktfordeler:

En glansforsterkende olje med Diamond Oil High Shine Airy Mist, er en revolusjonerende glans spray og behandlig for å gjenopplive og styrke kjedelig og fint hår. Sammen med Sparkling Oil Complex, føles håret luftig og silkeaktig og det vill glitre med mangesidig diamant lignende glansKanskje den perfekte gaven for fruen? Søsteren? Venninnen? Eller Kjæresten?

Er du litt usikker på hva slags produkter de bruker så er det bare å ta en titt på produktene de har stående på badet. Har de en flink frisør så har nok den frisøren gitt de produkter som passer til deres hår. Det er også bare å komme innom salongen våres på Sundbytunet og vi kan guide dere gjennom dette havet med produkter

// Sindre


0 Kommentar

In the lonely hour

Postet av Adam og Eva Jessheim den 15. Nov 2014
Samuel Fredrick ''Sam'' Smith (Født 19. mai 1992) er en engelsk sanger og låtskriver. Han steg til berømmelse i oktober 2012 da han ble omtalt på Disclosure med gjennombrudd singelen ''Latch'', som nådde nummer 11 på den britiske singellisten. Hans påfølgende samarbeid med ''Naughty Boy'' på singelen ''La La La'' gjorde at han for første gang klatret opp på nummer 1 på samme liste i mai 2013.I desember 2013 ble han nominert til 2014 BRIT CriticsChoice Award og BBCs Sound of 2014, disse to vant han. Han slapp sitt debutalbum, In The Lonely Hour, mai 2014. Dette albumet har toppet alle listene i hele verden.// Sindre

0 Kommentar

The one and only Nicki Minaj

Postet av Adam og Eva Jessheim den 13. Nov 2014

Onika Tanya Maraj (født 8. desember 1982 i Saint James på Trinidad og Tobago), mest kjent som Nicki Minaj. er en amerikansk rapper og låtskriver. Minaj flyttet i ung aldri til New York. I August 2009 signerte hun platekontrakt med Young Money Entertainment. I 2013 var hun en av dommerene i American Idol, sesong 12.I helgen ledet Nicki Minaj MTV European Music Awards i Glasgow. Der byttet hun antrekk hele 8 ganger og hun var nominert til en pris og hun stå på scenen som artist.Hun er en av de råeste kvinnlige rapperene og hun gjør enorm suksess i Amerika og resten av verden. Hun en som mange andre store navn en sikkerlig ``business woman``! Dette vises i alt hun gjør om det er å lage provoserene tekster til rett og slett sexy musikk videoer!!
Denne dama her kommer vi ikke til å se mindre av med det første! Hun har hatt mange forskjellige stiler og parykker (ja du leste riktig for de fargerike kreasjonene er ikke ekte!), men hun har nå funnet et stil som funker veldig bra for henne! Hun er rett og slett rå lekker!!
// Sindre0 Kommentar

Lea T

Postet av Adam og Eva Jessheim den 11. Nov 2014Lea T har tatt den internasjonale moteverden med storm som en av de første, store transeksuelle modellene. Den brazilianske skjønnheten er store inspirasjoner til til både Carine Roitfeld og Givenchy designer Riccardo Tisci.

Nå nylig ble det annonsert at Lea vil være det nye ansiktet, og håret, til Redkens sine Chromatics farger!

Vi på Adam og Eva Jessheim er stor fan av Redkens produkter, og vi bruker også deres farger. Dette er fantastiske nyheter!

Det som er så spesielt med Redkens valg av Lea som deres nye ansikt er at skjønnhetsindustrien, i motsetning til moteindustrien som elsker androgynitet og å gå ut av boksen, er skjønnhetsindustrien fortsatt ganske A4. De velger ofte og benytte seg av tradisjonelle roller og et klassisk uttrykk.

Små steg har blitt tatt i den industrien også. Skuespillerinnen Lupita Nyong'o er nå blitt Lancômes nye ansikt, MAC Cosmetics som valgte RuPaul som deres talsperson for Viva Glam kolleksjonen i 1994, og valgte han igjen tjue år senere. Og selvfølgelig Lea hos Redken.

"Being the new face of Redken is a dream come true. I remember seeing glamorous advertisements when I was younger and thinking it was not my world", sa Lea under et intervju med NewNowNext. Nå vil hun være å se i kampanjer i frisørsalonger over hele verden, og vil være med å bidra med at folk vil se på skjønnhet litt annerledes... If they have killer hair of course.

// Erlend0 Kommentar

Julepakkene er her

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Nov 2014

Nå som julen så smått begynner å nærme seg, kan det vært lurt å tenke på julegaver. Kanskje man for en gangs skyld skal være litt tidlig ute i år, slippe å haste rundt de siste dagene før selveste julaften. En flott gave da er å gi noen sjansen til å få en sunn og frisk hårmanke!

Vi har nå fått inn flotte julepakker som inneholder flotte produkter fra både Redken og Pureology, alt etter hva man trenger.Ta en tur innom, så kan du kanskje krysse av noen på gavelista allerede.


//Renee

0 Kommentar

Veronica Maggios "lob"

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Nov 2014Bob, eller hel form på fagspråket, er en frisyre som hadde sitt opphav i 1890-tallet. Før den tid pleide kvinner som regel kun å ha langt hår. Unge jenter, skuespillerinner og mer moteriktige kvinner eksperimenterte og skaffet seg kortere hår.

En bob kan komme i mange forskjellige varianter - klipt kort til kjeven for en gammel klassisk bob, eller til skuldrene, sånn som Sveriges popyndling og norgesaktuelle Veronica Maggio bærer den.

Før vi tar en titt på hennes lob kommer litt av bobens historie!

Den franske skuespillerinnen Polaire ble beskrevet som å ha "sjokkerende kort og mørkt hår", noe som på 1890-tallet ikke var veldig respektert, helt til det ble sett på som upraktisk for kvinner å ha langt hår når de skulle delta i krigsarbeid under første verdenskrig.Filmindustrien og skuespillerinnen er hovedgrunnen til at boben fikk stor popularitet på 1920-tallet. Til tross for økende popularitet var det fortsatt sett på som sjokkerende at kvinnene valgte å la lokkene falle. Den eldre generasjonen var vant med å se store, Edwardianske krøller. Dette var også den tidens frisørers ekspertise, og de var ikke raske nok til å få med seg bobtrenden før det sto lange køer med jenter som ville klippe håret.

Som ild i tørt gress spredde trenden seg over hele verden. I tråd med at kvinners rettigheter ble mer likestilt med menn valgte mange kvinner og klippe seg kortere som et tegn på modernitet og for å løsrive seg fra tradisjonelle roller.

Mye har skjedd med boben siden 1920-tallet. Fåtall klipper den like kort som til kjeven eller over ørene. Lengder som når over skuldrene eller litt over er noe vi ser mye av denne høsten.Veronica Maggio har siden gjennombruddet i 2006 hatt mange varianter av en lang bob.

Trenden med mye tekstur og volum henger også igjen fra sommeren. Istedenfor å bevare de skarpe linjen som blir klipt, kan man gå inn med saksen og "pointe" i den for å få litt mykere uttrykk. Ved å klippe håret opp blir det også smalet fint inn, og det blir litt mer bevegelse og tekstur.Lugg er også noe som har fulgt boben helt siden dens opphav, som også har blitt mye modernisert siden, med for eksempel tung sidelugg for å få klippen litt mer typete.De fleste jenter er også veldig opptatt av å ha lengde på håret for å kunne få håret opp i strikk, og med en lob er dette fult mulig! Istedenfor lange, tunge hestehaler blir en lob litt mer fresh og moderne når den settes opp i en litt rufsete dott.

How to get the look, you say?

For å få mye bevegelse og tekstur i håret om man ikke har det naturlig kan en god saltvannsspray gjøre mye, for eksempel Fashion Waves fra Redken, eller Sea-Kissed Texturizer fra Pureology for de med farget hår.For å få frem bølgene i håret er alt du trenger å gjøre å spraye i en av disse to i litt fuktig hår, og la håret tørke i en flette. Superenkelt, og det ser fresht ut!

// Erlend

0 Kommentar

Farsdag

Postet av Adam og Eva Jessheim den 4. Nov 2014Et av årets mini-høytider er rett rundt hjørnet. Farsdag kommer førstkommende søndag!

Det ligger kanskje litt i navnet, men farsdagen er dagen man skal gjøre stas på faren sin, enten det er i form av frokost på senga, en gave eller bare ønske han gratulerer med dagen.

Konseptet er som alltids noe vi har adaptert fra USA. I norden og Norge ble det populært og feire farsdagen etter andre verdenskrig. Sonora Smart Dodd fra Washington var den første til å feire farsdagen i 1909, til ære for faren sin som var soldat i borgerkrigen.

Man bruker kanskje ikke flere tusen kroner på en farsdagsgave, men små oppmerksomheter er like hyggelig å gi bort i gave.

Vi har en rekke herreprodukter på salongen som kan være perfekt til en farsdagsgave!

Rough Clay

Med denne kan du skape en røff definisjon med intens, matt tekstur. Rough Clay inneholder Redkens eksklusive Bonding System, som gir langvarig kontroll uten å drysse eller føles klissete. Den er lett å fordele og å vaske ut.

Work Hard
Denne er litt bløtere enn Rough Clay. Den er alikavel fast, som enkelt jobbes gjennom håret. Maksimal kontroll, fleksibel form, tydelig struktur og en matt finish.


Clean Spice


2-in-1 conditioning sjampo rengjør skånsomt med et rikt skum som revitaliserer hodebunnen med en varmende følelse. Nærende og essensielle treoljer tilfører fuktighet og kontroll til selv de vanskeligste hår, og etterlater håret sterkere og glattere.

Her finner vi Redkens unike Aroma-Fused Technology. Vi har de essensielle treoljene som gir næring og kontroll, aromatisk krydder som stimulerer sansene og proitener som styrker håret.

Argan-6 OilFor de fedre som har latt skjegget gro, men opplever at skjegget er tørt og står til alle kanter kan Argan-6 Oil være redningen. Den består av fair trade arganolje som gir næring og samtidig beskytter, og passer like bra til skjegg som i håret på hode. Den gir utrolig god fukt, hjelper å samle skjegget så du ungår "flyveskjegg" stikkende i alle retninger.

Dette er kun noen få av Redkens mange bestselgere, og vi har enda mer der det kommer fra!

Trenger du mer tips til hva han far kunne trengt har vi et stort utvalg av herreprodukter ved siden av Redkens hovedserier. Kom innom oss på Adam og Eva Jessheim hvis du skulle lure på noe!

// Erlend

0 Kommentar

St. Vincent

Postet av Adam og Eva Jessheim den 3. Nov 2014Anne Erin Clark, bedre kjent som artistnavnet St. Vincent er en Amerikansk musiker, som er mest kjent for alle instrumentene hun behersker. Hun spiller gitar, bass, piano, orgel og theremin. Hun sparer ikke akkurat på kruttet, for en god del av sangene hennes inneholder en salig blanding av alle disse instrumentene..

Noen kaller kanskje dette bare for støy, men til det sier St. Vincent:

"I like when things come out of nowhere and blindside you a little bit. I think any person who gets panic attacks or has an anxiety disorder can understand how things can all of a sudden turn very quickly. I think I'm sublimating that into the music."

Etter å ha gitt ut albumene Marry Me, Actor, Strange Mercy og det nyeste albumet, St. Vincent, er det først etter det siste albumet hun har fått stor internasjonal oppmerksomhet.

I kveld står hun på scenen i Oslo på Rockefeller.


// Erlend

0 Kommentar

Chi Enviro

Postet av Adam og Eva Jessheim den 1. Nov 2014Sliter du med frizz, eller har ville, uregjerlige krøller? Da er Chi Enviro behandlingen det du trenger!

Chi Enviro er et Amerikansk smoothing system. Det demper ned frizz med 95% og gjør krøller mer håndterbare. Dette holder i 3-4 måneder. Behandlingen kan minne om den mye omtalte behandlingen Brazilian Blowout. Hos Chi får du akkurat det samme, uten de farlige kjemikaliene!

Ingrediensene du finner i Chi er kun, og jeg understreker kun, bra for håret! Det er en unik formel med aminosyrer, silke og proteiner. Proteiner er byggeklossene i håret, med andre ord, du fyller håret med alt det trenger for å se sunt og friskt ut!

Jeg har allerede nevnt to hårtyper som kan ha nytte av denne behandlingen, men det fins en type til. Til de som har bleket håret sitt mye og har veldig slitt hår, Chi kan være redningen deres!

Ved blekebehandlinger bryter man ned håret og man mister masse av proteinlenkene i håret. Med Chi vil man fylle på med proteiner, og håret vil få sin styrke tilbake.

Behandlingen utføres ved at en olje pensles på i tørt hår. Deretter skal det virke ut virketiden, og oljen skal fønes inn i håret med rundbørste og til slutt skal det rettes ut.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Vi på Adam og Eva Jessheim har fått Chi Enviro hos oss. Ring oss på 21 06 64 00 for og sette opp en time, eller kom innom oss for en gratis konsultasjon om det er noe mer du skulle lure på angående Chi Enviro.

Chi Haircare er også stylingansvarlige på den fjerde sesongen av Project Runway: All Stars som hadde premiere nå på torsdag!

0 Kommentar

Plague doctor meets geisha

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Okt 2014

Halloweenhelga nærmer seg med stormskritt!

Det er alltid en stor utfordring å finne ut hva man kan kle seg ut som. Man tenker kanskje at man vil gjøre noe litt mer originalt og spennende en å bare gå som Catwoman eller noe annet enn den duren.

Jeg lette rundt på nett etter inspirasjon, og kom over en helt fantastisk editorial!
Makeup og styling: Jopo Sìmeon K
Foto og redigering: Heikki Mitikka

Fantastisk inspirasjon! Dra den helt ut i på halloween i år, og du blir garantert festens halloqueen!

// Erlend


0 Kommentar

Fame, liquor, love - Give it to me slowly

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Okt 2014
Jessica Phyllis Lange (Født 20. April 1949) er en amerikansk skuespiller som har jobbet med film, teater og fjernsyn. Mottaker av flere priser, inkuldert to Oscar, tre Emmy-priser, fem Golden Globes en SAG Award og tre Dorian priser. Hun er en av de mest berømte skuespillerinnene i moderne tid.Lange ble oppdaget av produsent Dino De Laurentils mens hun jobbet deltid for Wilhelmina Models.. Hun gjorde sin profesjonelle debut i hans 1976 remake av 1933 action-adventure klassiskeren King Kong.Hun har spilt i mange i uttalige filmer. Filmer som er verdt å nevne er King Kong, Tootsie, Sweet Dreams, Night and the City, Big Fish, In Secret og rollen som Big Edie i filmen Grey Gardens, hvor hun spiller moren til søskenbarnet til Jackie O, Little Edie Bouvier Beale.Men hun er nok mest kjent for sine roller i den utrolige populære TV-serien American Horror Story som nå ruller sin fjerde sesong.

Sesongen er satt i 1952 i byen Jupiter, Florida, som forteller historen om en av de siste gjenværene freak show sirkusene i Amerika og deres kamp for å overleve,
Nå som Halloween er rett rundt hjørne anbefaler jeg alle som har lyst til å bli skremt i høst mørke om å sette seg ned og skjekke ut den fjerde sesongen av American Horror Story// Sindre

0 Kommentar

Tobias Sammet

Postet av Adam og Eva Jessheim den 29. Okt 2014
Tobias Sammet er en tysk singer/songwriter med mange jern i ilden innen musikk. Han var med på å starte opp power metal-bandet Edguy i 1992, da han og noen venner ville få heavy metal tilbake på kartet, etter at sjangeren dabbet av på nittitallet. Bandet har nå spilt verden rundt og vært på de fleste festivaler som er, og har toppet flere hitlister i mange år. De er kjent for å være lite selvhøytidlige, og liker å ha det morro med musikken, istedenfor å gjøre det altfor mørkt og dystert.Tobias er en veldig kreativ type og i 1999 startet han opp et symfonisk metal-prosjekt, Avantasia, som han jobbet med utenom Edguy. Her samlet han sammen mange kjente artister fra Kiss, Scorpions, Helloween, Judas Priest, Kamelot og mange flere. Avantasia startet opp med to planlagte album som omhandler en historie. Prosjektet var ferdig i 2002, og en stund hørte man ikke mer fra den kanten. I 2006 kom det rykter om flere album, som ble bekreftet at skulle komme i 2008. Tobias hadde ikke klart å bare la det bli med de to første albumene og har siden den gang kommet jevnlig med flere album, det siste hittil kom i fjor.
Avantasia, i motsetning til Edguy, har en mer mørk, dyp tone ved seg, da albumene forteller ganske dystre fortellinger, noe som viser at Tobias har flere sider ved seg når han skaper musikk.Tobias har også vært innom forskjellige hårfrisyrer. Han hadde en stund ganske langt hår, men etter han begynte å bli lei all pleien som fulgte med det å ha et langt hår, bestemte han seg for ha en mer praktisk frisyre, som ikke er veldig kort, men fortsatt har litt lengde.
//Renee

1 Kommentar

RuPaul

Postet av Adam og Eva Jessheim den 28. Okt 2014RuPaul Andrè Charles, eller bare RuPaul, Ru eller mama Ru, er en amerikansk skuespiller, TV personlighet, modell, forfatter, musiker og drag queen.

RuPaul er den mest berømte drag queen i popkulturen og mainstream underholdnings historie.

Ru er født i California, og navnet RuPaul var noe moren var fast bestemt på å kalle han. Hun sa:

"His name is RuPaul Andrè Charles, and he's gonna be a stor, cus aint another motherfucker alive with a name like that".

Og jaggu hadde hun rett! I tenårene flytta han og kompisen, som også ble en verdensberomt drag queen kalt The Lady Bunny, til New York for å jakte på berømelse.

RuPaul gjorde mange forskjellige TV opptredener, blant annet på Ricki Lake, hvor drag queens og andre subkulturer ofte var gjester.

TV opptredene ble mange, og berømmelsen ble større. I 1993 slapp han et house/dance album kalt Supermodel of the World. Og den kom med et smell! Singelen Supermodel (You Betta Work) ble en seer hit på MTV og ble #45 på Billboard. Dette var noe Ru aldri så komme, siden grunge og gangster rap var den mest populære sjangeren på den tiden.

RuPaul var en av 90-tallets største stjerner. Etter suksessen med Supermodel, ble han den første, og eneste, drag queen modellen som har vært ansiktet til MAC Cosmetics sitt AIDS fund, Viva Glam.

Denne glamazonen er like aktuell i dag som på 90-tallet, i sitt eget reality show! RuPaul's Drag Race er snart inne i sin sjuende sesong, hvor RuPaul skal finne sin arvtager og bli "America's next drag superstar", i en fartsfylt konkurranse ala Top Model og Project Runway. Alle sesongene finner du på Norsk Netflix!


// Erlend
0 Kommentar

Bring it back like S Club 7

Postet av Adam og Eva Jessheim den 24. Okt 2014

S Club
også kjent som S Club 7 var en britisk popgruppe danne av tidligere Spice Girls manager Simon Fuller. Gruppen bestod av Tina Barriett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley Mcintosh, Jo O`Meara, Hannah Spearritt og Rachel Stevens.

Gruppen fikk sin berømmelse gjennom å spille i sitt eget TV-program, Miami 7, som gikk på BBC i 1999.

Det var under en konsert i London i 2003 at gruppen serverte publikum den nedslående meldingen om at gruppen skulle oppløses. Flere av fansen tok til tårene men bandmedlemmene selv mente at å bryte opp er det eneste rette å gjøre.
I årene etterpå har alle medlemmene holdt på med ulike sosprosjokter, med vekslende hell.
S Club 7 toppet første gang listene i hjemlandet i 1999 med låter som "S Club Party" og "Bring It All Back". Da Paul Cattermole forlot bandet i 2002, fortsatte de andre under navnet S Club.Skjekk ut noen av gruppens musikkvideoer

S Club 7 - S Club Party


Det har hvert veldig stille de siste årene men den 22 Okotber kl 10:06 kom den første beskjeden om at S Club 7 skal gjøre COMEBACK!
Vi venter i spenning og ønsker dem lykke til.
// Sindre

0 Kommentar

Do it like Robyn

Postet av Adam og Eva Jessheim den 23. Okt 2014

Robin Miriam Carlsson (Født 12. juni 1979), bedre kjent under artistnavnet Robyn, er en svensk sangerinne og låtskriver.
Hun har gjort stor suksesse i hjem landet og i resten av verden, hun har mange samarbeid med mange andre store navn innen for musikk.
Hun har også ett samarbeid med norske Røyksopp.
Hun er også kjent for sitt lyse hår og sine utrolig kule frisyrer opp over årene! Denne dama liker å skille seg ut og det digger jeg !


Skjekk ut noen av disse freshe musikkvidioene!


Røyksopp & Robyn - Do It Again

Røyksopp & Robyn - Monument

Robyn - Dancing On My Own


0 Kommentar

Oscar de la Renta

Postet av Adam og Eva Jessheim den 21. Okt 2014
Klesdesigneren kjent for sine overdådige red carpet kjoler, og brudekjoler døde i går 82 år gammel.

Òscar Arìstides de la Renta ble født i Santo Domigo i den Dominikanske Republikk. Da han var 18 år gammel, forlot han Santo Domigo og dro til Spania for å studere kunst. Det tok ikke lang tid før han skjønte at det var mote han ville jobbe med. Han begynte å skissere for de store spanske motehusene. Det tok ikke lang tid før han ble oppdaget av en av Spanias fremste couturier, Christobal Balenciaga. Balanciaga tok imot de la Renta som sin lærling.

Etter endt læretid hos Balenciaga forlot han Spania for å jobbe for Antonio del Castillos motehus Lanvin i Paris.

Paris ga de la Renta stor erfaring innenfor yrket, og på 60-tallet var det på tide og ekspandere horisontene. Amerika var neste på listen.

I 1963 oppsøkte han Diana Vreeland, redaktøren for American Vogue på den tiden. Hun sendte han videre til Elizabeth Arden. Arden var ingen klesdesigner, og var derfor villig til og reklamere for de la Renta, istedenfor å stikke kjepper i hjula for han.

Nok en gang byttet de la Renta beite, etter to år hos Arden. Neste arbeidsgiver ut var Jane Derby, hvor han fikk lansere sin egen kolleksjon. Etter Derbys død tok også de la Renta over for henne.

Det var nå det store gjennombruddet sto for tur. Jackie Kennedy, bedre kjent under navnet Jackie O, presidentens kone, et av vår tids største moteikoner og inspirasjonen til american sportswear, som også er av de største inspirasjonene til designer Michael Kors, var interessert i de la Rentas klær.

Herfra har det kun gått oppover. Fra 1993 til 2002 designet han haute couture linjene til motehuset Balmain. Det siste tiåret har omsetning hos motehuset hans økt med 50% til 150 millioner dollar, som tilsvarer nest èn milliard norske kroner.

På sinde eldre dager utvida han til brudekjoleindustrien. Alle husker vel klippet fra Sex In The City filmen når Carrie prøver ut en de la Renta brudekjole. Han har også hatt æren av utallige kjente personligheter pryde den røde løperen i hans design, og Sarah Jessica Parker er selvfølgelig en av de.

Etter flere uker med spekulasjoner førte de la Renta staffetpinnen videre til briten Peter Copping, som nå tar over som designer for motehuset hans.

Oscar de la Rentas liv og virke er tidløst, og vil alltid inspirere.

// Erlend
0 Kommentar

Bamboo Color Hold+

Postet av Adam og Eva Jessheim den 21. Okt 2014

Jeg er en som elsker å prøve ut nye freshe farger fra Directions, noe som sliter på håret ettersom det skal mye bleking til for å forberede håret på de knæsje fargene.

Samtidig er Directions en farge som ikke sitter evig og vaskes ut litt etter litt. Derfor vil jeg ha en shampoo og balsam som både styrker, men ikke minst bevarer fargen.

Min anbefaling til de som ønsker det samme, uavhengig av hva slags farge man har i håret, er Bamboo sin Color Hold+. Den fungerer fantastisk for farget hår, siden den gir fukt og næring til håret, samtidig som den holder fargen frisk og fin i opptill 60 vask.

Håret ditt får en fin og sunn glans, og beskytter også fargen mot UV-stråler, så den kan godt brukes om man skal til et solfylt sted.

Så om du har farget håret og ønsker å bevare den så lenge som mulig, kom bare innom oss på Adam og Eva Jessheim. Vi har hele serien til salgs hos oss!

// Renee

0 Kommentar

Diamond Oil High Shine

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Okt 2014

Er du en ivrig bruker av Redkens Diamond Oil serie? Eller sliter du med tørt hår og finner ikke en fuktighetsserie som ikke tynger? Frykt ikke, for nå er redningen her!
Redken har nå re-lansert sin Diamond Oil serie. Den var allerede en av de letteste oljebaserte produktene på markedet, men nå er den blitt enda lettere!

De har også kvitta seg med noen overflødige produkter i serien, som krukkekuren og de to forskjellige oljene. Oljene blir erstatta med en lettvektig glansspray.

De tilfører også masse glans, og du kan selv se glitteret i shampoen og balsamen gjennom de nye, freshe gjennomsiktige flaskene!

Høres dette ut som noe ditt hår kunne gjøre nytte av? Vi på Adam og Eva Jessheim har nettopp fått inn disse nye produktene.

Løp og kjøp!

// Erlend0 Kommentar

Be fancy like Iggy Azalea

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Okt 2014Amethyst Amelia Kelly (Født 7. juni 1990), bedre kjent under artistnavnet Iggy Azalea, er en australsk musiker og modell fra Mullumbimby, New South Wales. Hun reiste til USA som sekstenåring for å skape seg en karriere innen hip hop, og fikk sin første suksess med sine kontroversielle musikkvideoer til låtene Pu$$y og Two Times, som begge oppnådde stor oppmerksomhet på YouTube.Hennes studiodebut The New Classic ble utgitt i april 2014 etter at hun hadde skiftet label til Virgin EMI. Det gikk inn på en rekke topp fem-lister og innholdt også susessinglene Work, Bounce, Change Your Life og Fancy, som klatret til nummer én på Billboard Hot 100. I tilegg opptrådte artisten på Ariana Grandes låt Problem, som nådde opp til nummer to på samme liste, slik at Azalea er den første og eneste artisten siden The Beatles som har inntatt de to toppplasseringene på denne listen!Slenger med musikkvideoen hennes Fancy!

God mandag godtfolk!

// Sindre

0 Kommentar

Joseph Harwood

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Okt 2014
Joseph Harwood er en britisk Youtube personlighet og makeup artist.

Androgyn er vel det ordet som best kan beskrive Joseph. Han ble for alvor kjent da han vant en makeup konkurranse hvor han gjorde seg om til en havfrue. Bilde ble delt overalt på sosiale medier, og fler og fler oppdaget denne talentfulle herremannen!
Han gjør i hovedsak Youtubevideoer hvor han snakker om sminke på et veldig profesjonelt nivå, enten det er teoretisk eller om han gjør en tutorial. Du kan finne alt fra skjønnsminke tutorials, dragtutorials eller hvordan å sminke seg om til Tyra Banks eller et alien. Her er det ikke snakk om å finne modeller til videoene sine. Han sminker like godt seg selv hver gang!

I tillegg til youtubekanalen sin er han i full gang med å utvikle sin egen sminkelinje, Joseph Harwood Cosmetics, og sine egne sminkekoster.

Han er og en del av Youtubekanalen Perfect Androgony, som er en samarbeidskanal med flere makeupartister.

Ta en titt på hvordan Joseph kan forandre seg selv fullstendig med bare et bar strøk med sminkekostene sine og bli inspirert!


// Erlend

0 Kommentar

Meet the Staff - Sindre

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Okt 2014
Fortell litt om deg selv

Jeg jobber som frisør og faglig leder her på Adam og Eva Jessheim. Jeg gikk frisørlinja på videregående og etter det begynte jeg som lærling på Madonna Frisørene på Hamar. Etter litt tid der ville jeg utforske andre muligheter og jobba i butikk i noen år før jeg begynte på Adam og Eva Skolen høsten 2012 for å få mer ut av frisørutdannelsen. Etter endt skoleår der fortsatte jeg lærlingtiden min på Adam og Eva Grønlandskvartalene, før jeg fikk jobb på Adam og Eva Jessheim da de startet opp for et års tid siden.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Det å være frisør er noe jeg alltid har hatt lyst til. Jeg er en kreativ person og sosial person, og frisør er et kreativt og sosialt yrke, noe som passer meg helt perfekt. Jeg elsker jobben min, og jeg gir hver kunde som er hos meg en minnerik opplevelse og best mulig service. Jeg er veldig serviceinstilt, ærlig og har et godt øye som ser hva som kler kunden. Det å sende ut en kunde som er strålende fornøyd er den beste følelsen du noen gang kommer til å oppleve.

Hva er ditt favorittprodukt om dagen?

Det er så mange gode produkter der ute i verden, så å velge èn ble litt for vanskelig for meg.

Først ut er saltvannsprayen til Pureology Sea-Kissed Texturizer.
Den gir utrolig kul tekstur til håret som gir håret mer flyt og glans. Dette produktet er et must for alle med fine, tynne hårstrå.

Jeg er også helt avhengig av Bamboo sin Kendi Dry Oil Micromist for de som har litt grovere hår som rundbørstefønes. Gir utrolig fin glans og roer ned frizz.
Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

60-tallets velstelte menn inspirerer meg om dagen. En klassisk herreklipp som er god og stram, noe jeg mener er et must for alle menn.

For damene synes jeg en lang bob, eller en "lob" er utrolig fint. Personlig liker jeg å klippe den litt opp sånn at man får mer bevegelse og i flyt i klippen.

Det som er alfa omega er første møte med kunden i stolen under konsultasjonen. Da ser man hva kunden kler. Kommunikasjon er tingen!

// Sindre0 Kommentar

Meet the Staff - Reneè

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Okt 2014
Fortell litt om deg selv

Jeg jobber som frisør på Adam og Eva Jessheim. Sammenlagt med læretiden min har jeg jobbet som frisør i tre og et halvt år, hvor et år er som ferdig utdannet. Etter å ha gjort ferdig læretiden min på Inch i Oslo søkte jeg etter nytt miljø og nye utfordringer og Adam og Eva virket som det rette stedet å kunne utvikle seg videre. Ferden starta på Adam og Eva Arkaden i Oslo, før jeg begynte her på Jessheim.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Jeg har alltid hatt i tankene å bli frisør helt siden jeg skamklipte min første Barbiedukke. Jeg har også lekt med tanken å bli forfatter, men det er alltids noe man kan gjøre. Et kreativt yrke har ihvertfall alltid vært å foretrekke. Frisør har alltid stått først i rekka, og jeg har aldri angret!

Hva er ditt favorittprodukt om dagen?

Mitt favorittprodukt for tiden er Caviar sin Protein Cream.
Takket være enzymterapien som fins i alle Caviar sine produkter reparerer dette produktet håret der det er slitt og skadet og etterlater håret mykt og sunt og gir en fin glans etter den er fønt på. For meg er et sunt og friskt hår det viktigste!

Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

Jeg er veldig inspirert av høstens værforandringer. Vi går mot kaldere og mørkere tider, som jeg også liker å gjenspeile i håret. Samtidig burde man beholde litt av sommeren i håret. Selv om man velger å gå en eller to toner mørkere kan man alltids beholde noen av de solblekede stripene for å få et flott spill i håret!

// Reneè0 Kommentar

Redken Chemistry

Postet av Adam og Eva Jessheim den 16. Okt 2014

Idag fikk jeg en kunde som kom inn til vask, føn og hodebunnsmassasje.

Jeg anbefalte også at i tillegg til hodebunnsmassasjen å ta en kur på håret hennes, siden det var blitt litt tørt. Værforandringene som følger med høsten kan føre til at hår, og hodebunn, kan bli tørt uregjerlig.

Hos oss kan man få spesielle backbar kurer som kommer fra Redken. De er salongeksklusive og supereffektive! Kun etter èn behandling merker man stor forskjell.

Det som er spesielt med disse kurene er at man kan blande sammen hva som helst av hva kunden din trenger, enten det er fuktighet, proteiner, begge deler eller fargebevarende.

Kunden min var også enig med meg, så vi kjørte på med kur!

Ta en titt på før etter bildene!
"Jeg trengte litt "meg tid" etter en litt stressende periode. Jeg følte jeg trengte en boost, og det å komme hit var en helt fantastisk opplevelse. Lang og utrolig god hodebunnsmassasje, gode råd og flott fønt. Helt fantastisk!"

Det å få så fornøyde kunder som sier sånne ting er utrolig morsomt!

Hørtes dette ut som noe for deg også? Ring oss på 21 06 64 00 og sett opp en time, eller kom innom for en gratis konsultasjon!

// Erlend0 Kommentar

Meet the Staff - Erlend

Postet av Adam og Eva Jessheim den 14. Okt 2014

Vi fortsetter vår "bli kjent" runde på bloggen, og nestemann ut er Erlend!
Fortell litt om deg selv

Jeg gikk på Adam og Eva Skolen 2013 og var ferdig der i februar 2014. Etter det fikk jeg lærlingplass her på Adam og Eva Jessheim. Etter mye forskjellige studier, alt fra psykologi til lydteknikker endte jeg opp med frisør som alltid har vært en back up plan.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Helt siden jeg var liten og så på Top Model var alltid make over episodene de jeg likte best. Etter det har jeg alltid hatt en stor interesse for hår og sminke, men også klær og hva slags utrykk man kan lage sammensatt av hårstyling, makeup og klesstyling til en editorial i et motemagasin. Det starta med mitt eget hår, alt fra lengde helt ned til skulderbladene og forskjellige farger. Har alltid visst innerst inne at jeg må jobbe med noe kreativt og her i Adam og Eva kan jeg la det kreativeten blomstre!

Hva er favorittproduktet ditt om dagen?

Vi har nettopp tatt inn Alternas Caviar serie her hos oss, og jeg er helt hekta på CC Cream.I denne lille tuben fins det mye godsaker! Alterna er noen av de få som bruker samme prinsipp som skin care industrien bruker, som er mye lenger foran hair care industrien. Derfor laget de en CC Cream for håret! I kun en lite pump og lett tilføring får du 10 ting til håret ditt: fuktighet, glans, mykhet, UV beskyttelse, styrke, anti breakage, varmebeskyttelse, lett hold og kambarhet. Sier som Alterna: "1 step. 10 benefits. Flawless hair."

Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

Jeg er veldig inspirert av superkorte lugger, som blir kalt "baby bangs" og kraftig sideskill. Jeg har til og med skaffet meg en baby bang selv! 90 tallshåret er på vei inn igjen, noe kanskje ikke alle setter så veldig stor pris på, men jeg syns det er veldig inspirerende. Alt fra Sky Ferreiras grunge girl look til skrikende neon rave farger - muy bien!

// Erlend


0 Kommentar

Meet the Staff - Monica

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Okt 2014

Vi på Adam og Eva Jessheim har som mål med denne bloggen og inspirere våre kunder i hverdagen og hva de kunne ønske å teste ut på håret sitt, men også på mange andre måter. På samme tid blir de litt kjent med oss som jobber her når vi har våre bloggdager, men i de kommende dagene tenkte vi at vi skulle la dere bli litt ekstra godt kjent med oss!
I løpet av de neste dagene vil hver frisør som jobber her blogge om seg selv, og svare på noen spørsmål. Først ut er Monica!Fortell litt om deg selv

Jeg jobber som frisør, daglig leder og eier av Adam og Eva Jessheim. Har vært i frisørfaget i 10 år. Startet på Adam og Eva Skolen i 2004 og fikk jobb på Adam og Eva Nedre Slottsgate etter det. I tillegg har jeg jobbet som lærer på Adam og Eva Skolen.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å bli. Jeg elsker å være frisør og etter ti år i faget stortrives jeg enda.
Det har alltid vært viktig for meg å gi kundene mine 100% service, kreativitet og at de føler seg ivaretatt. Når jeg har fornøyde kunder som setter stor pris på dette, føler jeg at jeg har verdens beste jobb!

Hva er ditt favorittprodukt om dagen?

Jeg er helt hekta på Cerafills Dense Fx om dagen. Den gir utrolig bra volum, og samtidig øker det diameteren på hårstrået. Masse hold gir den også!Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

Jeg blir inspirert av kanskje en av de største hårtrendene om dagen, "the lob", altså en lang bob. Den klippes i en halvlang lengde, men det som er fint med den er at den kommer i mange varianter enten man liker det oppklipt og mer rufsete, eller med en tung, rett linje. Er generelt veldig glad i korte frisyrer, men uansett om det er langt eller kort er konsultasjonen med kunder superviktig! Da får kunden akkurat det som passer han eller henne.

// Monica

0 Kommentar

Be confident like Kourtney

Postet av Adam og Eva Jessheim den 9. Okt 2014Kourtney Mary Kardashian (født 18, april, 1979) er en amerikansk entreprenør og modell. Hun er med som alle de andre i denne supe kjente vikrelighets-dramaet Keeping Up whit the Kardashians, Kourtney and Kim Take New York og Kourtney and Khloé Take Miami.
Hun er født i Guam og er den eldste datteren til Kris Jenner og Robert Kardashian.Kourtney har en sønn og en datter, Mason Dash Disick (Født 14, desember 2009) og Penelope Scotland Disick (født. 8 Juli 2012) med forloveren Scott Disick. De to sukkerklumpene var ikke nok for dette superparet så de venter faktisk sitt 3 barn sammen.Kourtney som er den eldste av søstrene, har alltid hvert ett stort forbilde for sine søstre. Hun holder seg ikke like mye i rampelyset som sine to søstre. Hun er veldig for at hun viser litt på tv, men ikke alt. Personlig så har man jo egentlig fått med seg veldig mye, men det skjer tydeligvis mer enn det vi får se.

// Sindre

0 Kommentar

Simone Simons

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Okt 2014


Simone Simons er en nederlandsk artist og vokalist i bandet Epica. Hun har vist stor interesse for musikk siden veldig ung alder og fra hun var 15 år gammel fant hun ut at hun ville synge innen den klassiske sjangeren etter å ha hørt på det kjente bandet Nitghtwish.
I 2002 startet Simone i bandet Epica, som startet opp som en klassisk/symfonisk musikkprosjekt av Mark Jansen. Bandet er kjent for å strekke seg gjennom de fleste temaer innen metal og gjør alt fra gotiske temaer til store klassiske verk fra Peer Gynt, så det er absolutt et band som fanger interessen fort.


Simone selv er kjent for sitt vakre utseende og lange, røde hår som hun alltid slenger rundt når hun headbanger på konsert. Det har blitt spørsmål om utseende hennes er grunnen til at de trekker til seg oppmerksomhet, hvor hun da har svart:

"First of all the most important is the sound of the band, because beauty will fade one day, and I hope my voice won't... But, yeah, you have two aspects of the band - the music and then the live side of it, and part of the show is also that it has to look nice, so I take good care of myself, I make sure that the fans have something to look at during the show."


Så en anbefaling fra meg er å prøve ut noen sanger fra bandet, da det har gitt meg mye inspirasjon til tider, grunnet alle spektrene av følelser sangene har, og det er umulig å ikke forelske seg i stemmen til Simone, uavhengig om musikkstilen faller i smak eller ikke.


// Renee

0 Kommentar

Ben Dahlhaus

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Okt 2014Har du lett etter inspirasjon til herreklipp og skjegg har du garantert kommet over denne mystiske, skjeggete mannen.

Ben Dahlhaus er det nye ansiktet til klokkemerket Brathwait og er kanskje et av de mest mystiske internettsensasjonene noensinne. 

Det vi vet om ham er at han ser sykt bra ut, har utvidelser i ørene, er fra Sverige og takket være en ørliten informasjon som fins på hans offisielle Facebook-konto: "dropping pants since 1994" vet vi at han er rundt 20 år gammel.

Merkelig nok, er dette all informasjon som fins om denne mystsiske skjønnheten.

Ben ble for alvor kjent når dette bilde tatt av fotografen Esra Sam la ut et bilde som viser Bens solbleika lange hår og sin ikoniske "sad look". Esra er også ansvarlig for de andre seks bildene av Dahlhaus som har sirkulert på verdensveven.En journalist på nettstedet EliteDaily skrev: "His sade face is hotter than your hottest face", noe mange sa seg enig i.

Til tross for en hel drøss likes på Facebook, en hyllest på Buzzfeed, DailyMail og Youtube, flere Reddit-diskusjoner, utallige boards på Pinterest har Dahlhaus ingen castingbilder, han er ikke signert hos et modellbyrå og heller ingen profil på models.com. Utrolig nok er han heller ikke nevnt på The Fashion Spot, hvor all informasjon om alle modellers eksistens er nøye skrevet ned av litt for ivrige fans.

Som vi alle vet er Internett fult av forskjellige rykter og teorier om alt mellom himmel og jord, og Dahlhaus er intet untak. Dahlhaus har fått hele internett til å klø seg i hode, og dette har resultert i noen ganske interessante teorier, som f.eks:

- Han er et hologram.
- Han er et Josh Whedon (skaperen av Buffy the Vampire Slayer og Dollhouse) labeksperiment.
- Han fins, men er veldig emosjonell og ikke interessert i overfladisk internettberømmelse.

En ting er ihvertfall sikkert: Ben ser sykt bra ut, og skulle han bli oppdaget av et modellbyrå en vakker dag tipper jeg karrieren vil være grei skuring for ham.

Get inspired! // Erlend


0 Kommentar

Eliot Sumner

Postet av Adam og Eva Jessheim den 6. Okt 2014Eliot Paulina Sumner er ikke hvem som helst syngedame, hu er nemlig datteren til selveste Sting

Om du syns hun ser kjent ut, så er hun bedre kjent under artistnavnet I Blame Coco, som for fire år siden hadde superhiten Caesar sammed med Robyn. Nå er hun tilbake, droppa artistnavnet og råere enn noensinne.

Med et mørkt image, et utseende som kan beskrives som definisjonen på androgynitet, fantastiske sangtekster er Eliot om dagen aktuell med singelen Information.

La deg inspirere av Eliots musikk og særegne stil!// Erlend0 Kommentar

Zero Gravity State of Mind

Postet av Adam og Eva Jessheim den 4. Okt 2014Etter suksessalbumene Crux og og (Nothing Lasts) Forever bak seg, er norske Sandra Kolstad klar med sitt tredje album Zero Gravity State of Mind.

Sandra er en av norges mer konseptuelle artister, og klarer for hvert album og skille seg stadig mer ut i mengden både visuelt og musikalt. Norges svar på Björk, om du vil!


Du kan sniklytte på Zero Gravity State of Mind på musikktjenesten WiMP! Tenn noen telys, smett CD'n i platespiller'n eller press play på WiMP eller Spotify, og vips, så har du godstemninga i høstmørket!

Happy listening!

// Erlend

1 Kommentar

Be gorgeous like Khloé

Postet av Adam og Eva Jessheim den 2. Okt 2014Khloé Kardashian (født Khloé Alexandra Kardashian, den 27 Juni 1984 i Los Angles, California) er en amerikansk modell, foretningskvinne, TV-personlighet og radio-vert.
Kardashian er av armensk opprinnelse gjennom hennes far, advokat Robert Kardashian, og hun er av skotsk og nederlandsk avstammning gjennom sin mor. Khloé Kardashian dukket opp i en kampanje arrangert av PETA kalt "I Would Rather Go Naked Than Wear Fur" Khloé er søsteren til Kim og Kourtney Kardashian og hun er med eier av klesbutikken D-A-S-H. Hun er også med i forskjellige reality TV-serier. Den 27. september 2009 giftet Khloé seg med basketballstjernen Lamar Odom som spiller for Los Angeles Lakers. Dette ekteskapet var hennes første men det tok desverre slutt etter at Lamar havnet på en dårlig sti kan man vel kalle det.Khloé har i media blitt hengt ut som den stygge av de tre søstrene, og at hun egentlig skal ha hvert adoptert men det at denne skjønnheten er stygg skjønner jeg ikke. Hun stråler som en gresk gudinne og rocker det meste av hår frysyrer og hun kler seg utolig bra som passer hennes kropsfasong, for alle de tre søstrene har kurver og former som halvparten av kvinnene i verden kunne ønske de hadde.Som folk sikkert har fått med seg så er jeg en veldig fan av The Kardashians og det er pga en ting, at de er så utrolig vakre og glamorøse alle sammen som er i den familien! så til neste torsdag så får dere sette på tv 2 bliss og følge familien i opp og ned turer :)

// Sindre


0 Kommentar

artRAVE - MUSIC ● FASHION ● DANCE ● PARTY

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Sep 2014

I går sto Lady Gaga på scenen i Oslo for fjerde gang, og det var like fartsfylt som alltid!

Gaga er aktuell med sitt fjerde album, ARTPOP, et veldig konspetuelt album hvor Gaga har tatt kreativiteten fatt og lagd et album som er en krysning av kunst og pop, hvertfall visuelt sett med en scene som er som dratt ut av en Jeff Koons utstilling og antrekk som kunne vært designet av Andy Warhol.

Det har aldri vært noe å tvile på at klær og hår har minst like mye å si som musikken på Lady Gagas konserter, og det har aldri vært mer tydelig enn på denne fargesprakende konserten.

MUSIC ● FASHION ● DANCE ● PARTY

LET'S RAVE!Alle bildene er tatt med med min iPhone.

// Erlend

0 Kommentar

Hope Street Magazine

Postet av Adam og Eva Jessheim den 29. Sep 2014

I sommer var jeg med og gjorde hår for et Britisk magasin som heter Hope Street Magazine. Det er et veldig avant garde motemagasin, som også fokuserer på kultur og kunst.

I den tredje utgaven av magasinet skulle de ha med sju "fake ads", reklamer for fiktive skjønnhetsprodukter. Mine favoritter blant disse produktene er hårsprayen "Fuck the Ozone", maskaraen "Spider Legs" og leppestiften Red Rocket fra "Dick Stick".

Håret på bildene varierte veldig, alt fra Annie-krøller, svake bølger med mye tekstur til sleek bakovergredd.

Ta en titt på ads'a!

Hope Street Magazine finner du hos Narvesen.
Løp og kjøp!

// Erlend

0 Kommentar

Rock it like Kim Kardashian

Postet av Adam og Eva Jessheim den 25. Sep 2014
Kimberly Noel "Kim" Kardashian er født 21. oktober 1980 i Los Angeles er en amerikansk TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller.
Hun  er datter av den avdøde advokaten Robert Kardashian av armensk avstammning og Kris Jenner. Hun ble kjent for sin sextape med hennes tidligere kjæreste Ray J, og hennes families reality-serie Keeping Up with the Kardashians. Hun har gitt ut flere parfymer, og er medeier i forretning D-A-S-H som hun driver sammen med sine søstre Kourtney og Khloé Kardashian. Hun har deltatt i TV-serien Dancing With the Stars og han en voksdukke av seg selv i New York avdelingen av Madame Tussauds.Uten om dette så er hun en stor insprasjon for formfulle kvinner rundt omkring i hele verden! Hun er en av verdens mest fotograferte kvinner og det trenger man ikke være en rakettforsker for å forstå for hun er jo rett og slett bare nydelig.Hun er som regel og se på forsiden av de største motemagasinene som er, og hun er en selvskreven gjest på de største motevisningene, der sitter hun som regel på første rad sammen med mange andre store navn innenfor mote.Ikke bare kan denne formfulle dama kle seg, men hun har et hår man kan dø for. Hun er mest kjent for sitt mørke hår, men hun har også prøvd seg som blondine! Denne dama kler alt!Og vi kommer nok til å se masse mer av den armanske skjønnheten!!

//
Sindre


0 Kommentar

Caviar

Postet av Adam og Eva Jessheim den 23. Sep 2014

Vi på Adam og Eva Jessheim har nå fått inn Alterna sin Caviar serie. Vi har til nå tatt inn Moisture Care og Caviar Repair produktene. 
Produktene inneholder mye fuktighet og proteiner, men også ekstrakt av kaviar som er en god kilde til Omega-3 fettsyrer som gir glans og elastisitet til håret. Serien er veldig luksuriøs, lukter godt og pleier håret.Replenishing Moisture Care

Dette er fuktighetsserien som også er en "Anti-Aging" serie. Dette er for de med et hår som har gjennomgått mye slitasje med årene, enten det er miljø, kjemisk behandling, varme eller bare rett og slett har mistet ungdommeligheten. Denne gjenoppretter håret og gir det styrke og glans, samtidig som det beskytter håret mot senere slitasje.


Caviar Repair

Serien som inneholder masse proteiner. Dette er for hår som har blitt skadet og må gjenoppbygges helt fra innsiden av. Hår er bygd opp av proteiner, og når håret gjennomgår mye kjemisk behandling mister det proteiner og håret kan kjennes livløst og dødt. Da må håret fylles opp med proteiner igjen for at det igjen skal bli et friskt og glansfullt hår. Repair bygger opp og styrker håret, og det beskytter  mot fremtidig skade.

Disse produktene kan anbefales til alle de som ønsker å se resultater fort og en følelse av luksus hver gang man står i dusjen. 

//Renee Louise0 Kommentar

Haute Couture og flytende lateks

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Sep 2014

Denne uka har Erlend fått bryne seg på to veldig forskjellige stylingjobber.

På tirsdag var det duket for Up sin årlige motevisning. Up er en uavhengig norsk moteplatform som har som sitt hovedfokus og promotere "up and coming" norske designere. De som blir utvalgt får mulighet til å vise et fult catwalkshow, med veiledning og stor pressedekning.

Årets line up besto av Jone Nielsen, Raske Rêvêr, Anne Karine Thorbjørnsen, Elisabeth Stray Pedersen, Peter Schamaun og Karoline Bakken Lund.

På onsdag var det et litt mer særere kunstprosjekt som sto for tur hvor bl.a flytende lateks var involvert!

Ta en titt og bli inspirert!

0 Kommentar

Festivals & Fjords

Postet av Adam og Eva Jessheim den 14. Aug 2014

Denne uken har Moods of Norway hatt to visninger av sin vår og sommer kolleksjon for 2015. Den første for bloggere og presse, den andre for Moods of Norway ansatte. 

Erlend fra salongen var med på gårsdagens show og stylet modeller til et stort runwayshow. 

Kolleksjonen er som vanlig inspirert av Norge, nærmere bestemt festivaler og fjorder denne gangen. Håret skulle være veldig naturlig og tilfeldig med noe tekstur. Kate Moss var en av inspirasjonene til håret.

Erlend knipsa masse bilder fra i går. Check it out!


0 Kommentar

Jessheimdagene 2014

Postet av Adam og Eva Jessheim den 13. Aug 2014Hvert år arrangeres Jessheimdagene her på Jessheim. Byen snus på hode og overalt er det forskjellige arrangement. Konserter av store norske artister og markedsgate står på menyen.
 Vi kommer til å ha vårt eget telt hvor vi kommer til å kjøre store kampanjer på produkter.

Vi jobber på spreng på å få alt klart til lørdag!

Håper vi sees der!

0 Kommentar

Høyer 10 år

Postet av Adam og Eva Jessheim den 12. Aug 2014

Lørdag 9. August var det duket for stor fest i Oslo. Senterkjeden Høyer, som selger klær fra verdens største designere fylte ti år.

Lokalene var pyntet med brask og bram, og det var også kveldens gjester - i kjoler fra Stella McCartney og Givenchy for og nevne noen av de største navnene.

Adam og Eva var selvfølgelig på plass og klar til å gjøre de inviterte flotte på håret til en like flott feiring. Erlend fra salongen var med og gjorde hår denne kvelden.

Sjekk ut bildene!

 0 Kommentar

Tickle me pink!

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Aug 2014

Det er alltid morsomt når kunder kommer inn og vil ha noe utenom det vanlige.

I går fikk Erlend en kunde som ville farge håret rosa! Hun ville være funky og fresh på håret siden hun skulle på Øyafestivalen, som nå er i full gang i Oslo. Hun hadde allerede bleket hår med en utvasket pastellrosa farge. Med andre ord et veldig godt utgangspunkt! Hun ville i utgangspunktet fylle på med Pastel Pink fra Directions, men kunde og frisør ble straks enige om å gå for en en mer knæsj og lys rosa som vil holde litt lenger, ettersom det er semipermanent farge, og det vil bli en mye finere pastellrosa når den etterhvert vaskes ut. 

Først bleket vi etterveksten med Flash Lift med 9% vannstoff, og la deretter Directionsfargen Flamingo Pink blandet ut med balsam i hele håret, og for en forandring det ble!

Superfresht, og det perfekte festivalhåret!

Om du føler deg inspirert og lyst og prøve noe nytt og morsomt, ta kontakt med oss på 21 06 64 00 for å sette opp en time, eller bruk nettbestillingen!


0 Kommentar

We heart our Work // Part III

Postet av Adam og Eva Jessheim den 1. Aug 2014

Vi har samla sammen alt vi har gjort den siste tiden, som ble en liten kollasj av før og etter bilder. Vi legger de ut her for og inspirere alle dere som titter innom bloggen vår.

Bli inspirert!
Vi håper du ble inspirert til å prøve noe nytt og spennende med håret ditt etter og ha sett på dette. Ring oss på 21 06 64 00 for å sette opp en time hos, eller på nettbestillingen!

1 Kommentar

Bobtastic

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Jul 2014

Bob er en av de klippene som aldri går av moten. Den fins i mange varianter, og ser alltid superfresh ut!

Erlend fikk en kunde idag som ønsket seg en bob. Hun ville få vekk mye lengde, og klippe lugg. Både frisør og kunde ble raskt veldig 60-talls inspirert, og ble enige om en veldig kort bob. Kunden ville også at bryna skulle syns, dermed gikk vi for en 90-talls "baby bang"!

Føler du deg inspirert og lyst til å prøve noe nytt og spennende, ring oss på 21 06 64 00 for å sette opp en time!

1 Kommentar

Fra kort til langt og fra langt til kort

Postet av Adam og Eva Jessheim den 29. Jul 2014

I dag gjorde jeg to store forvandliger på 2 av kundene mine.
På min første kunde satt vi på extension, så hun fikk en god del lengre hår.
Dette er gjort på kun 1 time og ser superfresht ut!På den andre kunden min ønsket vi og gå motsatt, så der gikk det av en del hår i dag. Hun ønsket litt mere sveis og var lei langt hår, så da klippet vi denne flotte frisyren på henne.


Ble du inspirert til noe?? Du er hjertelig velkommen til oss. 
Tlf er 21 06 64 00 eller så kan du bestille enkelt på nett/app

(hår gjort av Monica)

0 Kommentar

Matrix Lacquers

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Jul 2014

Matrix har kommet med en ny serie semi-permanente farger. Dette betyr at fargene vaskes gradvis ut. Den kommer i mange forskjellige farger, og med en hvit farge som man kan blande ut med en av de andre for å lage pastellfarger.

Pastellfarger er en stor hit denne sommeren. Idag har Sindre testa ut Lacquersfargene på en kunde, og resultatet ble SMASHING!Ønsker du knæsje eller pastellfarger i håret? Ring oss på 21 06 64 00 for å sette opp time, eller kom innom oss for en gratis konsultasjon!

0 Kommentar

We heart our Work // Part II

Postet av Adam og Eva Jessheim den 16. Jul 2014

Ønsker du en forandring på håret ditt? Er du usikker på hva du vil gjøre og mangler inspirasjon?

Da trenger du ikke se lenger enn dette blogginnlegget! Vi på Jessheim har samlet opp en liten haug med bilder av ting vi har gjort den siste tiden.

Ta en titt, og bli inspirert!

Føler du deg inspirert og vil prøve noe nytt, kan du ringe oss på 21 06 64 00 og sette opp en time!

0 Kommentar

IMATS London 2014

Postet av Adam og Eva Jessheim den 8. Jul 2014

Den 27 Juni gikk den årlige make-up messen IMATS (International Makeup Artist Trade Show) av staben i London. Her kan man se på workshops, demonstrasjoner, foredrag og kjøpe sminke med noen saftige rabatter fra de største leverandørene. Og det nærmest koker over av inspirasjon!

IMATS byr på foredrag og demoer av noen av de største navnene innen makeup. I år sto blant annet Chloe Sens og Tate Steinsiek, begge fra den amerikanske reality serien Face Off, Mark Bowles og Phyllis Cohen på timeplanen.

Erlend fra salongen vår var tilstede på den siste dagen på IMATS og knipsa masse bilder. 

La deg inspirere!0 Kommentar

BEACH WAVES

Postet av Adam og Eva Jessheim den 25. Jun 2014

Kunden min ønsket seg mer fall og tekstur i håret siden hun føler det fort blir hengende rett ned i hverdagen. Hun ønsket ikke å klippe det opp så mye heller fordi hun liker tyngden håret har, så jeg anbefalte henne sommeren største hit i år:

BEACH WAVES.

Se hvordan håret hennes ble forandret på kun 1 time!

FØR:


Her ser dere håret etter at opprullingen er gjort: 


Og etter kun 1 time ser håret slik ut! Fantastisk resultat som varer i 8 uker.


Ønsker du BEACH WAVES?

Du er hjertelig velkommen til oss! Time bestilles på tlf 21 06 64 00 eller på på
nettbestillingen vår her.
 
Hår gjort av Monica, men vi gjør alle denne behandlingen!

Ha en strålende dag!


0 Kommentar

Ultraviolence

Postet av Adam og Eva Jessheim den 16. Jun 2014

Idag slipper den norgesaktuelle superstjerna Lana Del Rey sitt etterlengtede tredje album, UltraviolenceVG og Dagbladet har allerede rullet terningen og gitt Ultraviolence terningkast fem, så nå er det bare å kaste seg over Spotify og nyte de nydelige tonene i sommervarmen!

Og når vi først nevner denne fjonge frøkna, må vi jo ikke glemme at hu alltid ser smashing ut på håret!
0 Kommentar

Beach Waves

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Jun 2014Idag starter Musikkens Dag i Oslo, og flere andre store musikkfestivaler nærmer seg med stormskritt. En hårstil som alltid er en hit på festival er beach waves!

L'oreal slapp for litt siden en lettpermanent som gir deg nettopp dette. Den gir deg Beach Waves opp til åtte uker, og du kan selv vedlikeholde det enkelt hjemme. Vi her på Jessheim har fått inn Beach Waves permanenten, og vi digger den! 

Ved kun en rask og enkel behandling kan du gå ut fra salongen med det perfekte festival- og sommerhåret! Ring oss på 21 06 64 00 eller bestill time på nett!

0 Kommentar

Iris Apfel

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Jun 2014

92 år gammel, og fortsatt på topp over verdens best kledde.

Iris Apfel har sin bakgrunn i interiør design, og har i løpet av sin karriere renovert Det Hvite Hus for hele ni presidenter.

Etter hun ga seg med interiør begynte hun å undervise og konsultere stil og andre moteemner.

La deg inspirere av denne fantastiske dama!


1 Kommentar

Yè-Yè Girls

Postet av Adam og Eva Jessheim den 22. Mai 2014

Yè-Yè var en type popsjanger som oppsto i Frankrike på 60-tallet, som ble en suksess over hele verden, spesielt i Japan hvor sjangeren er en hit den dag i dag.

Det var først og fremst et Europeisk fenomen, og som regel var det unge jenter som frontet sjangeren. De største navnene innenfor Yè-Yè var France Gall, Sylvie Vartan og Francoise Hardy.

Stilmessig var jentene glamorøse. men samtidig ikke "over the top". På håret var alt veldig løst og ledig, og hele lengder i alle mulige former. En av de mest kjente personene som kan refereres til denne type kles- og hårstilen er Twiggy.

Ble du inspirert? Lyst på en kortere, luftigere sveis i sommervarmen, eller rett og slett ta en skikkelig throwback thursday til the swingin' sixties? Ta kontakt med oss på 21 06 64 00 og bestill en time!


0 Kommentar

I Never Learn

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Mai 2014

Det svenske stjerneskuddet Lykke Li har sluppet sin tredje plate, I Never Learn, denne måneden. Det er mørkt og dystert, og mer personlig enn noen gang.

I tillegg til å være en fantastisk musiker, får Lykke Li ofte oppmerksomhet for stilen sin. Helt fra karrieren startet har hun hatt en bohemsk og "effortless" look over seg, noe som er veldig i motebilde for tiden, både klær og hår.

La deg inspirere av sommerens hoteste album og hårfine Lykke Li!


0 Kommentar

We heart Our Job

Postet av Adam og Eva Jessheim den 9. Mai 2014

Kunne du tenke deg en ny, fresh klipp eller farge, men vet ikke helt hva du vil gjøre?

Vi har samlet sammen bilder av hva vi på Jessheim har gjort av klipp, farge og oppsett den siste tiden.

Håper du ble inspirert av disse bildene, og fikk nye idèer til hva du vil gjøre med håret ditt! Kom innom oss på Adam og Eva Jessheim for en konsultasjon, eller ring 21 06 64 00 for å bestille time!


0 Kommentar

Hello birdie

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Mai 2014

Vi fortsetter å inspirere fremover mot sommermånedene. På catwalkene rundt om på moteukene i verden har man i år sett at mange har benytta seg av fjær og annen pynt i håret. Dette kan du også få, ved å bruke Fine Feathearheads!

Fine Featherheads fungerer akkurat som clip-on hårextensions og kan lett taes av og på. Kom innom salongen vår på Jessheim for å sjekke ut utvalget og skaff deg en chic, bohemsk og effortless look til sommeren. Mulighetene er mange!


0 Kommentar

Luminous Shine

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Apr 2014

Bamboo er en hårserie under Alterna. Alle produktene i Bamboo er bygd opp på bambusfibre, som gir håret styrke. I Shine serien er det også tilført Indian Gooseberry. Indiske kvinner har i tusenvis av år brukt Indian Gooseberry i håret for å få et skinnende sunt hår. Det tilfører også næring, fuktighet og gir håret en luftig følelse. Av alle eksisterende planter og frukter har Indian Gooseberry også høyest innhold av Vitamin C. Med et så høyt innhold av antioksidanter forhindrer man oksidativ skade, som fører til svekket hår og tap av glans.

Det finnes fire produkter i Luminous Shine serien.

Luminous Shine Shampo og Balsam

Shampoen er skånsom, uten sulfater og sodium. Dette er felles for alle Bamboo produktene, som også gjør at de er fargebevarende. Balsamen er styrkende og nærende. Håret etterlates sunt, mykt, beskyttet mot fremtidige skader og ekstremt blankt og du vil merke forskjell allerede etter en vask!

Shine-Sleek Brilliance Cream

En styrkende og pleiende glans krem som samler håret og demper frizz, samtidig som den gir ekstrem glans.

Liminous Shine Mist

En vektløs glansspray for alle hårtyper som påføres i tørt hår som siste finish.

Høres dette ut som et produkt for deg? Kom innom oss på Adam og Eva Jessheim og gi håret ditt glansen det fortjener denne sommeren!


0 Kommentar

Kyary Pamyu Pamyu

Postet av Adam og Eva Jessheim den 14. Apr 2014

Kiriko Takemura, bedre kjent som Kyary Pamyu Pamyu er en Japansk model, sanger og designer. Den 21 år gamle stjerna har på kort tid klart å fange verdens oppmerksomhet med sin ekstreme stil, både med hår, klær og musikk.

Scenenavnet Kyary er en Japansk fonetisk stavelse av det engelske navnet Carrie, og ble gitt til henne fordi hun alltid gikk med blond parykk på skolen og lignet en utenlandsk jente. Pamyu Pamyu la hun til fordi hun syntes ikke at Kyary var nok, og hun syntes Pamyu Pamyu hørtes søtt ut. Hun sier selv at hele scenenavnet hennes er Caroline Charonplop Kyary Pamyu Pamyu.

Karrieren startet som model for de Japanske motebladene Kera og Zipper, som fokuserer på gatemoten man finner i Takeshita Dori i bydelen Harajuku. Karrieren tok for fult av når hun i 2011 ga ut sin første singel PONPONPON. Musikkvideoen fikk straks mye oppmerksomhet over hele verden.

Stilen hennes kjennetegnes av masse sterke farger og hår som trosser tyngdekraften.

Ble du inspirert? Ring oss på 21 06 64 00 og bestill time for å prøve noe nytt og spennende til sommeren!

Alle bildene er hentet fra Tumblr.


0 Kommentar

Bohemian chic

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Apr 2014

Pastellfarger er en hit i år! Hvorfor ikke la håret få en smak av sommer. Med pastell og fjær får du en perfekt bohemsk og beachy look.
Sjekk ut denne videoen på vår instagram for hvordan du kan få denne looken!
Ønsker du time hos oss er tlf 21 06 64 00 eller så kan du bestille på nett! Velkommen!


0 Kommentar

Strength Cure

Postet av Adam og Eva Jessheim den 4. Apr 2014

Pureology, som er en 100% sulfatfri og 100% vegansk hårpleieserie, har lansert en helt ny serie. Den heter Strength Cure, og er for skadet og fargebehandlet hår.

Felles for hele Pureology-serien er at de er fargebevarende, pluss at du kan velge en serie som passer din hårtype best. Strength Cure inneholder et antioksidant som heter Astaxanthin som er hentet rett fra naturen. Dette bidrar til at håret ditt får den perfekte balansen mellom styrke og mykhet. Arginin og ceramider hjelper til med å reparere cysteinbåndene i håret og reparer det skada skjellaget som etterlater håret silkemykt. Og i likhet med resten av Pureology-serien inneholder Strength Cure også Antifade Complex som bevarer hårfargen din.

Vi på Jessheim selger alle produktene i Strength Cure, som i tillegg til shampo og balsam inneholder krukkekur og to leave in treatments. Skulle denne serien høres perfekt ut til ditt hår, kom innom Adam og Eva Jessheim. Bevist sterkere hår etter kun 1 påføring!


0 Kommentar

Summertime

Postet av Adam og Eva Jessheim den 3. Apr 2014

Sola titter frem mer og mer for hver dag, og temperaturen stiger!

Vi på Adam og Eva Jessheim anbefaler Redken sin Color Extend Sun serie. Med den får du alle fordelene med den vanlige Color Extend, den beskytter fargen din og mot UV stråler. Det er som solkrem for håret!

I tillegg til shampo, balsam og kur finner du to spesielle produkter som er perfekt å ha i strandvesken. Color Extend Sun Waterwear, som er en vannfast leave in treatment, og Color Extend Sun Take Cover med solfaktor 25.

Du får alle disse produktene hos oss på Adam og Eva Jessheim. Kom innom å kjøp et valgfritt produkt i Color Extend Sun serien og få med et Redken badehåndkle!


0 Kommentar

Daphne Groeneveld

Postet av Adam og Eva Jessheim den 25. Mar 2014

Daphne Groeneveld, født i Leiderdorp i Nederland har tross sin unge alder rukket å gjøre mye i moteverden.

Hun har gått på catwalken på de største internasjonale motevisningene for designere som Marc Jacobs, Miu Miu, Prada, Chanel, Dior og Louis Vuitton samt pryda coveret på Numero, i-D, Vogue Russia, Vogue Paris og Vogue Japan.

Alle bildene er hentet fra Tumblr.


0 Kommentar

Allison Harvard

Postet av Adam og Eva Jessheim den 18. Mar 2014

Allison Harvard er jenta som sjarmerte hele verden med sine store, dukkelignende øyne og merkelige personlighet da hun deltok i den tolvte runden av America's Next Top Model og Top Model All Stars.

Av alle jentene som har satt sin fot innenfor Top Model er hun den som har hatt størst suksess både foran og bak kamera, til tross for andre plass begge gangene hun deltok.

La deg fascinere og inspirere av Allisons unike look!

Alle bildene er hentet fra Tumblr.


0 Kommentar

Kiss Me Once

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Mar 2014

Det er hele fire år siden den australske skjønnheten sist slapp et album. Nå er glad-Kylie tilbake med sitt tolvte album, Kiss Me Once. Her finner vi hitsingelen Into the Blue, og mange andre slagere som I Was Gonna Cancel, som selveste Pharrell har satt sitt preg på og får det virkelig til å klø i dansefoten!


0 Kommentar

QUEENS

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Mar 2014


Androgyne modeller er alltid en stor hit hos de store motehusene. Vi ser stadig fler androgyne menn og kvinner på catwalken på fashion week rundt om i verden.

Klesmerket Marco Marco brukte kun drag queens under sin siste motevisning.
Subkulturer er alltid et sted man kan finne mye kul inspirasjon, spesielt i dragmiljøene. I disse dager, når sesong 6 av realityserien RuPaul's Drag Race er i full gang, er drag queens større i popkulturen enn de har vært på mange år.

De inspirerer ikke bare stilmessig, men også som mennesker når de er seg selv 150%.

Ta en titt på disse dyktige, kreative mennene og la deg inspirere!Vil du se mer av disse? Sjekk ut RuPaul's Drag Race på Netflix!

Alle bildene er hentet fra Tumblr.

0 Kommentar

Haik With Us

Postet av Adam og Eva Jessheim den 14. Mar 2014


På onsdag var Erlend og assisterte på Haikvisningen på Kunstnernes Hus i Oslo.

Det var en veldig kreativ visning, og var like mye kunst som mote.
Designerne hadde et ønske om å kunne bruke noe av stoffet i hårstylingen. Løsningen ble å bruke garn i forskjellige farger og flette det inn med modellens hår.

Hva syns du
?
Alle bildene er tatt av Erlend og hentet fra hans Instagram.

0 Kommentar

Redken Premium Event

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Mar 2014

Torsdag 6. mars var det duket for storslott Redkenvisning på Seeds i Oslo i forbindelse med deres produktrelansering.

Showet ble åpnet av Margaret Berger som fremførte en ny låt, etterfulgt av duoen Shy for Shore som sto for musikken under selve visningen. Det var stor variasjon under hele showet, alt fra herreklipp, wet looks, parykker og krøller.

Ta en titt på noen av våre favoritter fra gårsdagen!

Takk til Redken for en flott kveld med masse inspirasjon!

Bildene er hentet fra lærlingen vår Erlend sin Instagram.


0 Kommentar

Chlöe Howl

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Mar 2014


Chlöe Howl er en britisk sangerinne som er i fyr og flamme for tiden.

Hun har foreløpig gitt ut singlene Paper Heart, No Strings og Rumour før hun i sommer kommer med debutalbummet. Ungjenta inspirerer både musikalsk og stilmessig med sitt maskuline og feminine uttrykk.Alle bildene er hentet fra Tumblr.

0 Kommentar

Gettin' wiggy with it

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Mar 2014Under Paris Fashion Week i år så vi mye av stramme midtskiller og hestehaler,
men noen valgte å gå for noe litt mer utradisjonelt. Stylistene under Oscar de la Renta visningen valgte å bruke parykker på modellene og klippe de i korte, røffe pixy cuts.

Hva syntes du?
Alle bildene er hentet fra Vogue.

0 Kommentar

Vårens hårtrender

Postet av Adam og Eva Jessheim den 3. Mar 2014

Paris Fashion Week er godt i gang, og catwalken er full av utrolige kreasjoner man kan bli inspirert av. Harper's Bazaar har lagt ut en bildeserie av vårens heteste hårtrender fra catwalken i Paris, og her er våre favoritter.

Blanda teksturer

Oldtidsfletter

Gulldetaljer

Utsmykkede hestehaler

Alle bilder er hentet fra Harper's Bazaar.


0 Kommentar

Kreativ fora // Oldie VS Newbie

Postet av Adam og Eva Jessheim den 26. Feb 2014

Tirsdag 25. februar var det duket for ny og inspirerende kreativ fora på Adam og Eva Skolen. Tema for kvelden var oldie VS newbie, og det ble vist spennende klipper, farger og oppsett.

Erland fra Grønlandskvartalene og Ron fra Gamlebyen startet showet!
Petra fra Storgata og Magnus og Anne - Lise fra Gamlebyen avslutta showet!

Bilder er tatt av Erlend Grimsrud


0 Kommentar

VELKOMMEN TIL ERLEND !

Postet av Adam og Eva Jessheim den 21. Feb 2014

Vi ønsker Erlend velkommen til oss, som vår nye lærling

Erlend har fullført høstkullet ved Adam og Eva Skolen og har nå begynt hos oss!


For å bestille time hos Erlend, ring 21 06 64 00 eller bruk vår app


4 Kommentarer

Vår Tegn

Postet av Adam og Eva Jessheim den 19. Feb 2014


Våren er her snart!


Her finner du inspirasjon til vår oppsettet! Lek deg med blomster!!0 Kommentar

Health & Beauty 2014

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Feb 2014

Norges største beautymesse var denne helgen.

I går var jeg med mine dyktige medarbeidere å ordnet håret til en liten smake bit av hva man kan forvente å se førstkommende søndag på Grand Hotell, på <<Din bryllupsmesse 2014>>, dette er en stor messe og her kommer du garantert til å finne alt til den store dagen!


0 Kommentar

I Kveld Smeller Det..

Postet av Adam og Eva Jessheim den 1. Feb 2014

ÅRETS FRISØR PRISFEST ER I KVELD

Vi vill ønske alle som er nominert fra Adam Og Eva masse lykke til i kveld!


Årets Frisør region 4

Inger Lise Moa, Adam og Eva Gransen/Floke AS


Årets Avant Garde

Jens Johan Wiker, Adam og Eva AS Nedre Slottsgate

Pontus Judas Boqvist, Adam og Eva AS ArkadenÅrets Frisørkonsern

Adam Og Eva

0 Kommentar

Cameron Diaz

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Jan 2014

Cameron Diaz er en dame som varierer ofte på sine blondnyanser. Har lyst og vise dere litt hvor mye man kan endre en blondfarge uten at det blir for drastisk. Her kan man gjøre mye forskjellig selv om man ikke ønsker og bli mørkere, men er ute etter en liten touch-up.


Her har hun en litt varmere blondfarge med litt mere dybde i bunn. Her synes jeg personlig det er fint hvis ikke kontrasten blir for stor.

Her er hun veldig lys og har en klarere og kaldere blondfarge. Utrolig fresht til en
en sånn lengde, eller kortere selvfølgelig.På dette bildet er hun litt mørkere enn forrige, men nå med litt varmere og naturlig
farge.
På det siste bildet har hun en farge som er litt mere sand/beige.

Så hvis du har lyst på en forandring og ikke vil bli så mye mørkere, kan man fint gjøre som Cameron Diaz og endre litt på blondfarge fra kaldt, varmt eller naturlig! Det finnes mange muligheter. Har du lyst og vite hva du kler best, er det bare og komme innom oss eller ringe oss på tlf 21 06 64 00. Velkommen

0 Kommentar

HIPP HURRA FOR SINDRE SOM HAR BLITT FRISØRDAME :D

Postet av Adam og Eva Jessheim den 28. Jan 2014

I dag har Sindre fått tittelen frisør!

Svennebrevet er bestått og vi er så stolte :)


GRATULERER!


3 Kommentarer

Be a man

Postet av Adam og Eva Jessheim den 27. Jan 2014

Snart på tide å friske opp sveisen?

Du har ikke peiling på hva slags sveis du vill ha?


Her er noen inspirasjons bilder til dere gutta!

0 Kommentar

Always be in the spotlight!

Postet av Adam og Eva Jessheim den 22. Jan 2014


Hvem elsker ikke oppmerksomhet?

Er du en person som føler at du ikke får nok, hvorfor ikke farge inn en Spotlight effekt i håret ditt!

Dette er en trend vi kommer til å se masse mer av i 2014!0 Kommentar

Big Messy Braids!

Postet av Adam og Eva Jessheim den 22. Jan 2014


Store rotete fletter er tingen i år!
Her er det noen fantastiske bilder dere kan bli inspirert av!


0 Kommentar

Legally Blonde!

Postet av Adam og Eva Jessheim den 15. Jan 2014


Blondiner har det mer morro sies det! 
Sjekk ut disse forskjellige blonde nyansene her:


FROZEN AS ICE
GOLDIE LOCKSDARK BLOND


0 Kommentar

Powered by: Bloc