Marina Diamandis

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Nov 2014
Marina Diamandis, bedre kjent under navnet Marina and the Diamonds, er en gresk-walisisk sangerinne kjent for å ta for seg menneskelig oppførsel i sangene sine og sin retro og tegneserieaktig stil.

På hennes første album The Family Jewels var stilen hennes veldig indie, både i klær, musikk og hår. Det store gjennombruddet kom når album nummer to, Electra Heart, og hitisngelen How To Be A Heartbreaker, kom ut, og hennes ikoniske Hollywood starlet-look kom for en dag. Dette var også temaet på hele albumet, hvor vi følger Hollywood-drømmen til Electra Heart fra starten på jakten på karrieren, som får en meget dramatisk slutt i den siste låta som også heter Electra Heart.

Isblond er og forblir noen av mine favoritthårfarger, og man kan leke mye med forskjellige nyanser. Man ser fortsatt mye av slike farger i motebilde og hårtrender fremover. De fleste som ønsker å bli lysere ønsker også en kaldere farge, så og se at det er en gjenganger i det store motebilde er ganske stas!

Marina er en av mine personlige favoritter på hårfronten om dagen. Jeg mener, hvem kan ha så mye ettervekst og fremdeles se smashing ut?

Dessverre må man helt tilbake til 2011 for å se Marina slik. Etter nye bilder å dømme har hun lagt det isblonde på hylla og tatt den naturlige fargen i bruk.

For noen dager siden annonserte hun en ny singel, og nytt album ved navnet FROOT.

Uansett hvilken harfarge og frysere, Marina's lookin' good!


Følte du deg inspirert og vil gå løs på håret ditt for å få en forandring? Kom innom oss på salongen for en gratis konsultasjon, sett opp time på nettbestillingen, eller ring 21 06 64 00 for å sette opp en time. Hva hadde ikke vært freshere å bli hvit som snøen denne vinteren!

// Erlend
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc