American Crew i salong

Postet av Adam og Eva Jessheim den 4. Feb 2015
Nå har vi på Jessheim tatt inn produkter fra herreserien American Crew. Serien lager produkter spesielt tilpasset menn med tanke på styling, barbering og hårvask.
For tiden kan vi by på disse fantastiske produktene:
Alternator:
Denne fantastiske lille saken kan man ha i både vått og tørt hår, og gir medium hold og en fleksibel frisyre. Det som gjør denne unik er at man bytte mellom tre forskjellige frisyrer gjennom dagen, uten å måtte tilføre mer produkt. Perfekt for de som liker å variere med håret.
Fiber:
Produkt med sterkt hold og matt finish. Den holder på fuktigheten i håret og gir en myk og glatt følelse. Passer veldig bra for dem med litt kortere hårfrisyre.

Forming Cream: Medium hold som passer bra til de fleste hårtyper. Denne passer perfekt for dem som er litt nybegynnere når det kommer til styling og vil prøve seg fram litt. Den føles lett og fleksibel ut og vaskes lett ut.
Firm Hold Styling Gel:
Gele som påføres i fuktig hår, styles til hvordan du vil ha frisyre og tørkes deretter naturlig. Den gir godt hold, men naturlig shine, og tørker ikke ut håret eller hodebunnen.

Post-Shave Cooling Lotion: Etterbarberingskrem som kan påføres rett etter barbering for å kjøle ned huden og forhindre irritasjon og betent hud. Den tilfører fukt og mineraler og gir en forfriskende følelse. Den også brukes som en daglig krem for å tilføre fukt, spesielt nå i det kalde, tørre vinterværet.


Så nå som du vet om disse fine produktene så er det bare å komme innom så finner vi ut hvem som passer best for deg og din stil!

// Renee0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc