Terese Katrine

Terese Katrine

Frisør

Hva er særiøst vitsen????

Postet av Terese Katrine den 16. Sep 2015

At det er mulig å gjøre det jeg gjorde???? Tydeligvis!!!

Mandag satt vi alle sammen super klare for en ny klipp og ny demo. Følgte godt med, mye nytt. Det er helt greit. Gøy det da.

Helt til vi skulle starte med klippen!!

"Eeeehhhhhmmmmm..... husker jeg riktig!?!?"

Spørr om hjelp, forstår hva man skal gjøre. Klipper, sjekker, klipper, sjekker. Står å tror at alt jeg gjør er jo riktig.
Får læreren til å sjekke å får vite at det var IKKE riktig. Tiden går, håret blir så utrolig mye kortere enn det absolutt burde!!
Frustrasjon stiger i rommet, utålmodighet synker så raskt. Alle ber om hjelp samtidig, man prøver igjen, men sitter igjen å enda forstår ikke noe man gjør!!!

Er det særiøst mulig???? Prøver på nytt, å klarer å få klippen såpass ut av system at jeg fikk så dårlig følelse om alt!!! Lyst å pakke sammen, dra hjem, melde seg syk dagen etter. For alt jeg har prøvd går jo ikke, uansett hvor mye jeg prøver. Hva er da vitsen med dette?????

Da skal jeg virkelig fortelle dere hva vitsen er.

Jeg skal satse alt på dette, fordi jeg brenner for dette. Jeg skal stå på til siste slutt, uansett hvor mye jeg feiler!! Skal gråte, bli sinna, ikke få til, få oppturer og store "ahaaa" opplevelser.
Hvorfor??? Jo det er fordi jeg skal bli en utrulig dyktig frisør. Å hvis det er noe jeg har hørt mye av de siste dagene så er det
" Du lærer av dine feil! Ikke vær redd, dette klarer du!! "

Jeg trakk pusten dypt, startet helt på nytt med nytt dukkehode. Å hva skjedde??? Jeg hadde ENDELIG, ENDELIG forstått!! Jeg klarte det!
Hvis det er noe lærerne våre her på skolen kan, så er det å takle frustrerte elever. Uansett hvor ille det kan virke, så klarer de virkelig å få deg til å se det positive i alt du gjør. Det er så fantastisk. Vi er så utrolig heldig å da disse fantastiske lærerene!! Angrer ikke ett sekund på at jeg har tatt riktig valg med å starte på Adam og eva skolen!!! Beste skolen.

Note to self : Don't give up, no matter what!

Kommentarer

5 Kommentarer

 • Mari Helen Sogn

  Du er super flink, er så stolt av deg! 😁

  16 september 2015
 • Kaja Malin

  Som Mari sier, du er kjeempeflink!! Det var såå artig å se og smil med dæ når du fikk til!! lykke til i mårra! dette klar vi!! <3

  16 september 2015
 • Terese Katrine

  Tusen takk mine flotte kolleger♡♡♡ Å æ vet at dåkker begge to e flink! Ja detta skal vi klare med glans:D

  17 september 2015
 • Rosalind Opdal

  Dette var herlig og inspirerende å lese! Man lærer faktisk av sine feil (noe jeg ikke hadde helt troa på i går, da jeg selv var veldig oppgitt),men utrolig nok ordna det seg faktisk for meg og!

  17 september 2015
 • Terese Katrine

  Tusen takk Rosalind:D såå bra å høre:D sånnt liker vi!

  18 september 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc