Terese Katrine

Terese Katrine

Frisør

Where did I go? What did I do?

Postet av Terese Katrine den 20. Nov 2015

No e det en evighet sia æ skreiv blogginnlegg, sååå no får dåkker ei oppsummering på min skolegang sia sist! Spennende? Absolute!!

Æ har jo vært ute i praksis, der æ va så heldig å fikk plass på Adam og Eva Jessheim i to uke. Tiden gikk så utrulig fort, litt for fort. Veldig spennende å se frisørene i sin dagelige rutine. Gleder allerede til neste praksis :-)

Har jo såklart starta med eksamen, så to privatisteksamen gjennomført! Superletta, of course men leve litt i ei eksamensbobla :-p

Vi har jo også klientdaga som e helt FANTASTISK gøy!!! Hatt to kunder allerede, å det har vært så utrulig morro! Fått farge begge to med go hjelp fra en medelev på den ene - godt sammarbeid helt klart. Fikk jo pinnda karakter 5 på begge kundan! #stolt

Å flere kunda som kommer neste uka - GLEDE MÆ!

De som ikke har kunda har fått test moduller vi skal prøve å bestå på dukkehode. De læreran altså e så streng og pirkate så vi har gåttgjenna samme modull 5, 6, 10 gang?? Jaaa kan bli det åsså. De prøve alt de kan for å presse frem d aller beste i , så det e ganske slitsomt men gøy når du får de ordene " BESTÅTT"

Æ har bestått 3 allerede, å siste tok æ bilde av. Tusen hjertelig takk til flinkeste Ingrid som endelig besto min kreative styling!!! Det va en fryd!! å selvfølgelig de andre hærlige flinke læreran som har vært i nærheta av og min frustrasjon og glede om hverandre som har gitt motivasjon i hverdagen :-)
Selvvalgt modell i praksis

Prøve - Permanent


Klientdag - Ny farge grå


Klientdag - Bleket ettervekst


Modull - Kreativ styling


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc