Caviar

Postet av Adam og Eva Jessheim den 23. Sep 2014

Vi på Adam og Eva Jessheim har nå fått inn Alterna sin Caviar serie. Vi har til nå tatt inn Moisture Care og Caviar Repair produktene. 
Produktene inneholder mye fuktighet og proteiner, men også ekstrakt av kaviar som er en god kilde til Omega-3 fettsyrer som gir glans og elastisitet til håret. Serien er veldig luksuriøs, lukter godt og pleier håret.Replenishing Moisture Care

Dette er fuktighetsserien som også er en "Anti-Aging" serie. Dette er for de med et hår som har gjennomgått mye slitasje med årene, enten det er miljø, kjemisk behandling, varme eller bare rett og slett har mistet ungdommeligheten. Denne gjenoppretter håret og gir det styrke og glans, samtidig som det beskytter håret mot senere slitasje.


Caviar Repair

Serien som inneholder masse proteiner. Dette er for hår som har blitt skadet og må gjenoppbygges helt fra innsiden av. Hår er bygd opp av proteiner, og når håret gjennomgår mye kjemisk behandling mister det proteiner og håret kan kjennes livløst og dødt. Da må håret fylles opp med proteiner igjen for at det igjen skal bli et friskt og glansfullt hår. Repair bygger opp og styrker håret, og det beskytter  mot fremtidig skade.

Disse produktene kan anbefales til alle de som ønsker å se resultater fort og en følelse av luksus hver gang man står i dusjen. 

//Renee Louise0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc