Rock it like Kim Kardashian

Postet av Adam og Eva Jessheim den 25. Sep 2014




Kimberly Noel "Kim" Kardashian er født 21. oktober 1980 i Los Angeles er en amerikansk TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller.
Hun  er datter av den avdøde advokaten Robert Kardashian av armensk avstammning og Kris Jenner. Hun ble kjent for sin sextape med hennes tidligere kjæreste Ray J, og hennes families reality-serie Keeping Up with the Kardashians. Hun har gitt ut flere parfymer, og er medeier i forretning D-A-S-H som hun driver sammen med sine søstre Kourtney og Khloé Kardashian. Hun har deltatt i TV-serien Dancing With the Stars og han en voksdukke av seg selv i New York avdelingen av Madame Tussauds.



Uten om dette så er hun en stor insprasjon for formfulle kvinner rundt omkring i hele verden! Hun er en av verdens mest fotograferte kvinner og det trenger man ikke være en rakettforsker for å forstå for hun er jo rett og slett bare nydelig.



Hun er som regel og se på forsiden av de største motemagasinene som er, og hun er en selvskreven gjest på de største motevisningene, der sitter hun som regel på første rad sammen med mange andre store navn innenfor mote.



Ikke bare kan denne formfulle dama kle seg, men hun har et hår man kan dø for. Hun er mest kjent for sitt mørke hår, men hun har også prøvd seg som blondine! Denne dama kler alt!



Og vi kommer nok til å se masse mer av den armanske skjønnheten!!

//
Sindre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.