Be gorgeous like Khloé

Postet av Adam og Eva Jessheim den 2. Okt 2014



Khloé Kardashian (født Khloé Alexandra Kardashian, den 27 Juni 1984 i Los Angles, California) er en amerikansk modell, foretningskvinne, TV-personlighet og radio-vert.
Kardashian er av armensk opprinnelse gjennom hennes far, advokat Robert Kardashian, og hun er av skotsk og nederlandsk avstammning gjennom sin mor. Khloé Kardashian dukket opp i en kampanje arrangert av PETA kalt "I Would Rather Go Naked Than Wear Fur" Khloé er søsteren til Kim og Kourtney Kardashian og hun er med eier av klesbutikken D-A-S-H. Hun er også med i forskjellige reality TV-serier. Den 27. september 2009 giftet Khloé seg med basketballstjernen Lamar Odom som spiller for Los Angeles Lakers. Dette ekteskapet var hennes første men det tok desverre slutt etter at Lamar havnet på en dårlig sti kan man vel kalle det.



Khloé har i media blitt hengt ut som den stygge av de tre søstrene, og at hun egentlig skal ha hvert adoptert men det at denne skjønnheten er stygg skjønner jeg ikke. Hun stråler som en gresk gudinne og rocker det meste av hår frysyrer og hun kler seg utolig bra som passer hennes kropsfasong, for alle de tre søstrene har kurver og former som halvparten av kvinnene i verden kunne ønske de hadde.



Som folk sikkert har fått med seg så er jeg en veldig fan av The Kardashians og det er pga en ting, at de er så utrolig vakre og glamorøse alle sammen som er i den familien! så til neste torsdag så får dere sette på tv 2 bliss og følge familien i opp og ned turer :)

// Sindre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.