Nå vet jeg hva lidenskap betyr

Postet av Erna Grøndahl den 2. Okt 2014

Sitter på buss på vei hjem. Nye inntrykk skal lagres og tas frem ved behov. Samtidig skal det ryddes plass for mer nytt i en rasende fart. 
Invitasjon: Vil du være med så heng på, men hold godt fast for her går det unna :D 

Har i dag besøkt min nye arbeidsplass som ryddehjelp. Sommerfugler i magen og det var med spenning og fryd jeg fikk titte og hilse på i den koselige salongen på Majorstua. Allerede lørdag får jeg være med, og jeg skjønner det kan begynne å høres ut som en klisje. Men det er sånn hverdagen er for meg, jeg går å gleder meg hele tiden til rundt neste sving :D Og skoledagen løp. Og jeg er litt flau over at jeg ikke husker navnet på damen som besøkte oss fra L'oréal i dag. Og særs dårlig gjort med tanke på hvor bra hun la opp hele formiddagen for oss :) 
Jeg lover, neste uke når hun kommer tilbake skal navnet være på plass. 

Herregud nye spennende ting står i kø. Jeg føler som jeg er den heldigste i verden som får bli med på det ♡ 

Modeller, kundeperiode, jobb i salong, praksisplass, høstvisning 2014.... Er det rart jeg bare går å smiler. Hadde pappaen min sett meg nå så hadde han humret i "skjegget" stolt og sagt "det der er jenta mi" :D 
Men... jeg hadde ikke kunnet gjort dette uten full støtte av familien min. Jeg er så stolt av han som skal bli mannen min neste år. Tålmodige barn og flinke eldstejenta (20) som bidrar der hun kan. 

Mammaen min sa det så fint: "at du ikke har gjort dette før Erna..." :D

Hilsen stolt og lykkelig frisørstudent ♡1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Erna Grøndahl

Powered by: Bloc