Ben Dahlhaus

Postet av Adam og Eva Jessheim den 7. Okt 2014Har du lett etter inspirasjon til herreklipp og skjegg har du garantert kommet over denne mystiske, skjeggete mannen.

Ben Dahlhaus er det nye ansiktet til klokkemerket Brathwait og er kanskje et av de mest mystiske internettsensasjonene noensinne. 

Det vi vet om ham er at han ser sykt bra ut, har utvidelser i ørene, er fra Sverige og takket være en ørliten informasjon som fins på hans offisielle Facebook-konto: "dropping pants since 1994" vet vi at han er rundt 20 år gammel.

Merkelig nok, er dette all informasjon som fins om denne mystsiske skjønnheten.

Ben ble for alvor kjent når dette bilde tatt av fotografen Esra Sam la ut et bilde som viser Bens solbleika lange hår og sin ikoniske "sad look". Esra er også ansvarlig for de andre seks bildene av Dahlhaus som har sirkulert på verdensveven.En journalist på nettstedet EliteDaily skrev: "His sade face is hotter than your hottest face", noe mange sa seg enig i.

Til tross for en hel drøss likes på Facebook, en hyllest på Buzzfeed, DailyMail og Youtube, flere Reddit-diskusjoner, utallige boards på Pinterest har Dahlhaus ingen castingbilder, han er ikke signert hos et modellbyrå og heller ingen profil på models.com. Utrolig nok er han heller ikke nevnt på The Fashion Spot, hvor all informasjon om alle modellers eksistens er nøye skrevet ned av litt for ivrige fans.

Som vi alle vet er Internett fult av forskjellige rykter og teorier om alt mellom himmel og jord, og Dahlhaus er intet untak. Dahlhaus har fått hele internett til å klø seg i hode, og dette har resultert i noen ganske interessante teorier, som f.eks:

- Han er et hologram.
- Han er et Josh Whedon (skaperen av Buffy the Vampire Slayer og Dollhouse) labeksperiment.
- Han fins, men er veldig emosjonell og ikke interessert i overfladisk internettberømmelse.

En ting er ihvertfall sikkert: Ben ser sykt bra ut, og skulle han bli oppdaget av et modellbyrå en vakker dag tipper jeg karrieren vil være grei skuring for ham.

Get inspired! // Erlend


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc