Meet the Staff - Erlend

Postet av Adam og Eva Jessheim den 14. Okt 2014

Vi fortsetter vår "bli kjent" runde på bloggen, og nestemann ut er Erlend!
Fortell litt om deg selv

Jeg gikk på Adam og Eva Skolen 2013 og var ferdig der i februar 2014. Etter det fikk jeg lærlingplass her på Adam og Eva Jessheim. Etter mye forskjellige studier, alt fra psykologi til lydteknikker endte jeg opp med frisør som alltid har vært en back up plan.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Helt siden jeg var liten og så på Top Model var alltid make over episodene de jeg likte best. Etter det har jeg alltid hatt en stor interesse for hår og sminke, men også klær og hva slags utrykk man kan lage sammensatt av hårstyling, makeup og klesstyling til en editorial i et motemagasin. Det starta med mitt eget hår, alt fra lengde helt ned til skulderbladene og forskjellige farger. Har alltid visst innerst inne at jeg må jobbe med noe kreativt og her i Adam og Eva kan jeg la det kreativeten blomstre!

Hva er favorittproduktet ditt om dagen?

Vi har nettopp tatt inn Alternas Caviar serie her hos oss, og jeg er helt hekta på CC Cream.I denne lille tuben fins det mye godsaker! Alterna er noen av de få som bruker samme prinsipp som skin care industrien bruker, som er mye lenger foran hair care industrien. Derfor laget de en CC Cream for håret! I kun en lite pump og lett tilføring får du 10 ting til håret ditt: fuktighet, glans, mykhet, UV beskyttelse, styrke, anti breakage, varmebeskyttelse, lett hold og kambarhet. Sier som Alterna: "1 step. 10 benefits. Flawless hair."

Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

Jeg er veldig inspirert av superkorte lugger, som blir kalt "baby bangs" og kraftig sideskill. Jeg har til og med skaffet meg en baby bang selv! 90 tallshåret er på vei inn igjen, noe kanskje ikke alle setter så veldig stor pris på, men jeg syns det er veldig inspirerende. Alt fra Sky Ferreiras grunge girl look til skrikende neon rave farger - muy bien!

// Erlend


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc