Meet the Staff - Reneè

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Okt 2014
Fortell litt om deg selv

Jeg jobber som frisør på Adam og Eva Jessheim. Sammenlagt med læretiden min har jeg jobbet som frisør i tre og et halvt år, hvor et år er som ferdig utdannet. Etter å ha gjort ferdig læretiden min på Inch i Oslo søkte jeg etter nytt miljø og nye utfordringer og Adam og Eva virket som det rette stedet å kunne utvikle seg videre. Ferden starta på Adam og Eva Arkaden i Oslo, før jeg begynte her på Jessheim.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Jeg har alltid hatt i tankene å bli frisør helt siden jeg skamklipte min første Barbiedukke. Jeg har også lekt med tanken å bli forfatter, men det er alltids noe man kan gjøre. Et kreativt yrke har ihvertfall alltid vært å foretrekke. Frisør har alltid stått først i rekka, og jeg har aldri angret!

Hva er ditt favorittprodukt om dagen?

Mitt favorittprodukt for tiden er Caviar sin Protein Cream.
Takket være enzymterapien som fins i alle Caviar sine produkter reparerer dette produktet håret der det er slitt og skadet og etterlater håret mykt og sunt og gir en fin glans etter den er fønt på. For meg er et sunt og friskt hår det viktigste!

Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

Jeg er veldig inspirert av høstens værforandringer. Vi går mot kaldere og mørkere tider, som jeg også liker å gjenspeile i håret. Samtidig burde man beholde litt av sommeren i håret. Selv om man velger å gå en eller to toner mørkere kan man alltids beholde noen av de solblekede stripene for å få et flott spill i håret!

// Reneè0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc