Fame, liquor, love - Give it to me slowly

Postet av Adam og Eva Jessheim den 30. Okt 2014




Jessica Phyllis Lange (Født 20. April 1949) er en amerikansk skuespiller som har jobbet med film, teater og fjernsyn. Mottaker av flere priser, inkuldert to Oscar, tre Emmy-priser, fem Golden Globes en SAG Award og tre Dorian priser. Hun er en av de mest berømte skuespillerinnene i moderne tid.



Lange ble oppdaget av produsent Dino De Laurentils mens hun jobbet deltid for Wilhelmina Models.. Hun gjorde sin profesjonelle debut i hans 1976 remake av 1933 action-adventure klassiskeren King Kong.



Hun har spilt i mange i uttalige filmer. Filmer som er verdt å nevne er King Kong, Tootsie, Sweet Dreams, Night and the City, Big Fish, In Secret og rollen som Big Edie i filmen Grey Gardens, hvor hun spiller moren til søskenbarnet til Jackie O, Little Edie Bouvier Beale.



Men hun er nok mest kjent for sine roller i den utrolige populære TV-serien American Horror Story som nå ruller sin fjerde sesong.





Sesongen er satt i 1952 i byen Jupiter, Florida, som forteller historen om en av de siste gjenværene freak show sirkusene i Amerika og deres kamp for å overleve,
Nå som Halloween er rett rundt hjørne anbefaler jeg alle som har lyst til å bli skremt i høst mørke om å sette seg ned og skjekke ut den fjerde sesongen av American Horror Story



// Sindre

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.