Chi Enviro

Postet av Adam og Eva Jessheim den 1. Nov 2014Sliter du med frizz, eller har ville, uregjerlige krøller? Da er Chi Enviro behandlingen det du trenger!

Chi Enviro er et Amerikansk smoothing system. Det demper ned frizz med 95% og gjør krøller mer håndterbare. Dette holder i 3-4 måneder. Behandlingen kan minne om den mye omtalte behandlingen Brazilian Blowout. Hos Chi får du akkurat det samme, uten de farlige kjemikaliene!

Ingrediensene du finner i Chi er kun, og jeg understreker kun, bra for håret! Det er en unik formel med aminosyrer, silke og proteiner. Proteiner er byggeklossene i håret, med andre ord, du fyller håret med alt det trenger for å se sunt og friskt ut!

Jeg har allerede nevnt to hårtyper som kan ha nytte av denne behandlingen, men det fins en type til. Til de som har bleket håret sitt mye og har veldig slitt hår, Chi kan være redningen deres!

Ved blekebehandlinger bryter man ned håret og man mister masse av proteinlenkene i håret. Med Chi vil man fylle på med proteiner, og håret vil få sin styrke tilbake.

Behandlingen utføres ved at en olje pensles på i tørt hår. Deretter skal det virke ut virketiden, og oljen skal fønes inn i håret med rundbørste og til slutt skal det rettes ut.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Vi på Adam og Eva Jessheim har fått Chi Enviro hos oss. Ring oss på 21 06 64 00 for og sette opp en time, eller kom innom oss for en gratis konsultasjon om det er noe mer du skulle lure på angående Chi Enviro.

Chi Haircare er også stylingansvarlige på den fjerde sesongen av Project Runway: All Stars som hadde premiere nå på torsdag!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc