Farsdag

Postet av Adam og Eva Jessheim den 4. Nov 2014Et av årets mini-høytider er rett rundt hjørnet. Farsdag kommer førstkommende søndag!

Det ligger kanskje litt i navnet, men farsdagen er dagen man skal gjøre stas på faren sin, enten det er i form av frokost på senga, en gave eller bare ønske han gratulerer med dagen.

Konseptet er som alltids noe vi har adaptert fra USA. I norden og Norge ble det populært og feire farsdagen etter andre verdenskrig. Sonora Smart Dodd fra Washington var den første til å feire farsdagen i 1909, til ære for faren sin som var soldat i borgerkrigen.

Man bruker kanskje ikke flere tusen kroner på en farsdagsgave, men små oppmerksomheter er like hyggelig å gi bort i gave.

Vi har en rekke herreprodukter på salongen som kan være perfekt til en farsdagsgave!

Rough Clay

Med denne kan du skape en røff definisjon med intens, matt tekstur. Rough Clay inneholder Redkens eksklusive Bonding System, som gir langvarig kontroll uten å drysse eller føles klissete. Den er lett å fordele og å vaske ut.

Work Hard
Denne er litt bløtere enn Rough Clay. Den er alikavel fast, som enkelt jobbes gjennom håret. Maksimal kontroll, fleksibel form, tydelig struktur og en matt finish.


Clean Spice


2-in-1 conditioning sjampo rengjør skånsomt med et rikt skum som revitaliserer hodebunnen med en varmende følelse. Nærende og essensielle treoljer tilfører fuktighet og kontroll til selv de vanskeligste hår, og etterlater håret sterkere og glattere.

Her finner vi Redkens unike Aroma-Fused Technology. Vi har de essensielle treoljene som gir næring og kontroll, aromatisk krydder som stimulerer sansene og proitener som styrker håret.

Argan-6 OilFor de fedre som har latt skjegget gro, men opplever at skjegget er tørt og står til alle kanter kan Argan-6 Oil være redningen. Den består av fair trade arganolje som gir næring og samtidig beskytter, og passer like bra til skjegg som i håret på hode. Den gir utrolig god fukt, hjelper å samle skjegget så du ungår "flyveskjegg" stikkende i alle retninger.

Dette er kun noen få av Redkens mange bestselgere, og vi har enda mer der det kommer fra!

Trenger du mer tips til hva han far kunne trengt har vi et stort utvalg av herreprodukter ved siden av Redkens hovedserier. Kom innom oss på Adam og Eva Jessheim hvis du skulle lure på noe!

// Erlend

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc