The one and only Nicki Minaj

Postet av Adam og Eva Jessheim den 13. Nov 2014

Onika Tanya Maraj (født 8. desember 1982 i Saint James på Trinidad og Tobago), mest kjent som Nicki Minaj. er en amerikansk rapper og låtskriver. Minaj flyttet i ung aldri til New York. I August 2009 signerte hun platekontrakt med Young Money Entertainment. I 2013 var hun en av dommerene i American Idol, sesong 12.



I helgen ledet Nicki Minaj MTV European Music Awards i Glasgow. Der byttet hun antrekk hele 8 ganger og hun var nominert til en pris og hun stå på scenen som artist.



Hun er en av de råeste kvinnlige rapperene og hun gjør enorm suksess i Amerika og resten av verden. Hun en som mange andre store navn en sikkerlig ``business woman``! Dette vises i alt hun gjør om det er å lage provoserene tekster til rett og slett sexy musikk videoer!!




Denne dama her kommer vi ikke til å se mindre av med det første! Hun har hatt mange forskjellige stiler og parykker (ja du leste riktig for de fargerike kreasjonene er ikke ekte!), men hun har nå funnet et stil som funker veldig bra for henne! Hun er rett og slett rå lekker!!




// Sindre



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.