Caviar Repair X Lengthening Hair & Scalp Elixir

Postet av Adam og Eva Jessheim den 20. Nov 2014Det er ikke lenge siden vi på salongen tok inn to serier fra Alterna sin luksusserie Caviar. Hele gjengen som jobber her på Jessheim har falt pladask for både Moisture og Repair X serien. Det har også kundene våre gjort!

På jobb idag fikk jeg en gladnyheten fra vår leverandør at Repair X serien har kommet med et ekstra lite tilskudd til serien sin: Lengthening Hair & Scalp Elixir!
I løpet av to ukers tid skal man merke at håret vokser fortere! Katie Holmes, som har kjøpt seg inn i Alterna, er blant de mange fornøyde kundene med dette produktet.

Som alt annet i Alterna, er ingrediensene valgt fra øverste hylle og alt er klinisk testet, og etter å ha lest om testresultatene lover dette veldig godt!

Alt man trenger å gjøre med denne lille mirakeltuben er og påføre serumet i nyvaska hår og hodebunn og massere det godt inn.

Med en score på 100% på nesten alle punktene sa alle testpersonene at håret føltes sterkere, håret knekker sjeldnere, produktet tynger ikke, man mister mindre hår både i børsten og i dusjen, det blir enklere og oppnå den lengden man ønsker, håret føles mykere og samtlige testpersoner anbefalte produktet videre.

Dette høres jo veldig lovende, og helt fantastisk ut! Mange har problemer med at "sparesveisen" og spareperioden blir veldig lang og irriterende, og om dette kan løse det problemet kan det hjelpe mange på veien. Nå skal jeg være prøvekanin i to ukers tid, og jeg gleder meg til det!

// Monica
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc