Flawless hair

Postet av Adam og Eva Jessheim den 8. Des 2014

Tenkte jeg skulle komme med litt inspirasjon til dere som tenker på å skaffe dere en ny sveis nå før jul eller til neste år. Det er så utrolig mye å velge mellom når man søker på det store internettet. Jeg har plukket ut noen bilder som jeg vet har kommer for å bli innen hår moten. Enten om du vill ha kort hår eller langt. Så jeg har funnet mine favoritter som jeg tenkte å dele med dere :) Så sett dere godt tilbake og bare nyt!


Vi får starte med de damene som ønsker deg en kort klipp og en super fresh farge design som vill fremheve linjer og klipp





Så har jeg funnet noen bober som har blitt oppdatert og passer til trender som er nå også som vill være super trendy til neste år.



Så er det den litt lengre boben som har fått så flott navn som Lob, denne lengden er super fresh og denne lengden her kommer vi til å se mye mer av til neste år!









Vi kan jo ikke glemme gutta! Jeg tror at for guttene ut året og til neste år kommer til å ville ha det enda kortere på sidene og fortsatt ha lengde på toppen! Skin fading kommer vi til å se masse av neste år! Dette her ser vi masse av i salongen og dette er noe jeg synes er veldig moro og elsker å gjøre på mine mannlige kunder!







//Sindre



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.