Miss Fame

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Des 2014Kurtis Dam-Mikkelsen, bedre kjent som alter egoet Miss Fame, er en amerikansk makeup artist, modell og drag artist.

Med Naomi Campbell og Karen Mulder som sine største inspirasjoner, var gårdslivet Miss Fame vokste opp i ikke helt riktig tilværelse for henne. I jakt på noe større, fant Kurtis opp alter egoet Miss Fame og flyttet til California.

Allerede tidlig i karrieren ble han oppdaget og begynte karrieren sin som editorial modell kort etter han ankom California. Folk snakket, delte på nett og og han ble fort en snakkis innenfor både dragmiljøene og moteverdenen. Det tok ikke lang tid før California også ble for lite, og New York ble neste på listen.

I tillegg til å ha en rekke kjente navn på sin kundeliste som makeup artist, har Miss Fame vært modell for en rekke kjente motefotografer. Han satt modell for serien "Pretty Masculine" av Mike Ruiz, hun er den ikoniske motefotografen Mary McCartney sin muse i boken "Devoted". I tillegg har hun hatt liveintervjuer for The Huffington Post og VOGUE.it etter hun deltok i en moteserie kalt "Half-Drag", som gikk viral på internett over hele verden, av fotografen Leland Bobbè.Av alt Miss Fame har fått til i løpet av karrieren, kommer hun snart til å være på alles lepper over hele verden når hun på søndag ble annonsert som en av 14 deltagere på den syvende sesongen av den prisvinnende realityserien RuPaul's Drag Race som kommer i 2015.

Hvis du kjenner nysgjerrigheten vokser kan du sjekke ut hennes offisielle youtube kanal, hvor hun legger ut sminkevideoer. Det fins også en mini-dokumentar om henne av Marcelo Cantu.

Så hold øyne og ører åpne, og følg Miss Fames rise to fame!// Erlend

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc