Chris John Millington

Postet av Adam og Eva Jessheim den 15. Des 2014Skotske Chris John "Milly" Millington har blitt en av verdens mest ettertraktede mannlige modeller etter han begynte å gro skjegg bare på måfå.

Fra New York til Dubai, London til Thailand har skotten og hans praktfulle skjegg fått være med i noen av verdens største magasiner i kampanjer for bl.a Top Man, Rivers Island, Urban Outfitters og GAP.

Alt dette har han å takke et veddemål med en kompis, hvor Chris skulle gro skjegg i de tre månedene kompisen var bortreist i New York. Under disse tre månedene ble Chris oppdaget på en Costa Coffee i London av en modellspeider fra Saphire Models. Allerede etter en uke gjorde Chris jobber for Urban Outfitters.

Straks etter det ble Chris invitert til events over hele verde og han avsluttet Amsterdam Fashion Week med David Gandy, har åpnet flere butikker i Sverige, vært med på Brit Awards og har blitt personlig invitert til Jay-Z's private fester i London.

Han er nå i full gang med å designe sitt eget klesmerke kalt "Alaska", som er en blanding av All Saints og Stone Island.

La deg inspirere av Chris' bushy beard!// Erlend
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc