The Golden Hair Year 2014

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Des 2014

Nå nærmer vi oss slutten av 2014 og begynnelsen på et nytt år, så hva er vel da bedre enn å ta en titt tilbake i år og se gjennom de største hårforandringene kjendisene har gjennomgått. Det er mye spennende, trendy og kreativt, så dette er flott for deg som trenger inspirasjon til å møte nyåret med ny sveis!

The Chocolate Lob


Elle Fanning overrasket alle da hun dukket opp på rød løper med en kortere frisyre og mørk hårtone. Hun ser mer eldre og mer moden ut, og fargen passet godt til hudtonen og framhever ansiktet hennes fantastisk. Kanskje greit å bytte ut blond og leken med mørk og mystisk?

The Choppy Bob


Emma Stone byttet ut sine lange lokker med en herlig kort bob, og hennes naturlige kobberfarge setter virkelig prikken over i'en!

Tangerine Dream


Kristen Stewart har virkelig gått gjennom en forandring i året som gikk. Fra langt mørkt hår, til kortere oransje frisyre og til slutt en helkort pixie. Virket som når hårlokkene først falt, så klarte hun ikke stoppe!

"The Miley"


Svenske Malin Akerman gikk fra å være en søt "jente" til en badass babe! Hun er ikke den første til å gjennomføre denne stilforandringen, men det er alltid like kult når noen gjør det.

Le Chop


Franske Vanessa Paradis lot lokkene falle etter bruddet med mannen Johnny Depp. Pixiekort plusset med skikkelige krøller gir en kjempekul frisyre med masse personlighet og stil!

The Outgrow


Jennifer Lawrence valgte å gå pixie kort for en stund tilbake, og det kledde henne virkelig. Nå virker det som hun gror det ut igjen, og de fleste synes den fasen kan være ganske så kjip, men Jennifer viser at til og med det kan se bra ut, om man bare er flink til å vedlikeholde det hele veien.

Dark Chocolate


Fra lys til mørk! Margot Robbie kler begge, men man må virkelig si at det mørke får fram den fantastiske iskalde øyenfargen hennes.

The Bowl


De fleste trodde ikke på det når Girls-stjernen Lena Dunham postet dette bildet av seg selv, men det viste seg ikke lenge etter at det var sant, hun hadde ikke bare bleket håret, men også klippet den litt latterliggjorte "bolleklippen". Men om sant skal sies så er den faktisk ikke så latterlig, om man bare er klar for å "own up to it!"

The Lilac


Lavendelfargene gjorde virkelig sin entre i år og folk farget håret som aldri før i alskens pastellfarger, men Kelly Osbourne var vel tidligere ute enn de fleste med sin lillafarge og rocker det fremdeles.

The Sidecut


Natalie Dormer virker til å ville ta med sidecut tilbake i motebildet, og hun gjør en fantastisk god jobb. Istedenfor å ha en diskret sidecut på siden, skjult under litt hår har hun tatt den helt ut og gjort alt for å fremheve det.

Ja, som man kan se, så har 2014 vært et flott år med mange kule forandringer, og vi kan ikke annet enn å vente i spenning på hva 2015 vil bringe oss!

// Renee0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc