Nye Redken Extreme!

Postet av Adam og Eva Jessheim den 26. Mar 2015





Nå i disse dager har den kjente og kjære Extreme serien i Redken fått seg en makeover av både design og produkter. Det er et nytt og lekkert design, og i tillegg har det kommet to nye produkter som kommer til å redde dagen for de der ut som er en tilhenger av langt hår eller vil spare til lengre lokker.





For de av dere som er ny når det kommer til Redken, eller ikke kjenner til Extreme, så er serien den som brukes for de som har svekket eller skadet hår, enten om det er etter farging, bleking eller for mye varmeverktøy. Det er en proteinserie som både beskytter mot ytterligere skade, gjenoppbygger og styrker håret.

De to nye produktene er laget for at håret dit skal ha muligheten til å vokse forbi brekkpunktet. Et sunt hår kan vokse mellom 7-15 cm på et år. Men de færreste har et helt sunt hår, da man som oftest enten farger det, eller det blir påvirket av ytre faktorer, og når man da håper på et sunt, friskt og langt hår, men ender opp med splittede lengder som brekker av, så blir ikke det så lett. Nye
Extreme lengt primer og length sealer blir da redningen.





Extreme Length Primer
Denne hjelper til med å bygge motstandsdyktige proteinkjeder for å øke lengdepotensiale, opptil 15 cm på et år. Den kan brukes daglig eller ukentil som en intens behandling. Man påfører i håndkletørt hår fra rot til spiss, og lar den virke i 2-5 minutter før man skyller den ut.

Extreme Length Sealer
Hjelper til å motvirke skade og at håret brekker. Man skrur på penselen og børster på produktet i fuktig på mellomlengder og spisser. Denne skal ikke skylles ut, og man kan etter behov tilføre en ekstra gang i tørt hår.









//Renee






0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc