We love copper

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Sep 2015

Snart er høsten her atter engang, vi har nok noen dager igjen med sen sommer og gode temperaturer, men man merker allerede at høsten kommer snikende. Jeg blir utrolig inspirert nå på høsten for jeg elsker å se på at det grønne som er på alle trær sakte men sikkert forandrer seg til gule og orange toner.



Det er ingen hemmelighet at jeg elsker kobber hår, og hva passer ikke bedre nå som høsten er her å velge en litt varmere tone på håret. Selvfølgelig så må man ha en konsultasjon på om man kommer til å kle og ha ett kobber farget hår. En konsultasjon er utrolig viktig.



Vi på Jessheim og i alle andre Adam og Eva salonger rundt om i dette vakre landet her er veldig flinke til å ta oss tid når det kommer til konsultasjon når det kommer til å gjøre folk nye på håret.



Det finnes mange toner man kan velge i når man skal farge håret sitt i en sexy kobber farge. Kobber kommer aldri til å forsvinne fra det store motebilde og kommer alltid til å være trendy!










Sitter du der hjemme nå og fikk skikkelig lyst til å gå høsten i møte med en splitter ny hårfarge så er det bare å ringe oss på

21 06 64 00

eller kommer innom salongen for en hyggelig prat : )

La høsten komme og den må vi bare Nyte!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.