AHS HOTEL

Postet av Adam og Eva Jessheim den 5. Okt 2015

Det er Oktober, og høsten har ankommet, fargene endres ,det blir mørkere og mørkere om kvelden. Skyggene blir større og man begynner bevist å se mer og mer bak seg når man er ute å går om kvelden. Lydene endre og stemningen kan bli ganske så skummel nå på høsten.

Dette har sikkert produsentene som lager American Horror Story tenkt på nå som de snart har premiere på den nyeste sesongen av denne skremmende serien deres. Nå er det sesong 5 som har kommer og den har fått navnet Hotel



I pilot episoden sentres det rundt det gåte fulle Hotel Cortez som ligger i Los Angeles, California. Bentley som er en mordetterforsker får øyene opp for dette hotellet. Som blir ledet av den merklige og bisarre eieren The Countess som er en blodsugene fashionista. Denne sesongen vil inneholde to morderiske trusler i form av The Ten Commandments Killer, som er en gjeng med lovbrytere rettferdiggjør sine handlinger i samsvar med bibelsk lære, ikke nok med dette så er det en demon som har fått navnet The Addiction Demon som streifer hotellet, bevæpnet med en borekrone dildo.



Dette kommer nok til å bli enda en skremmende sesong av denne populære skrekk serien som tar helt av i Usa og andre deler av verden. Her er en oversikt på hvem som skal være med i årets sesong, det kommer til å bli mange kjente fjes men de har fått med seg noen nye i år.

Main:

Kathy Bates as Iris
Sarah Paulson as Hypodermic Sally
Evan Peters as Mr. James March
Wes Bentley as John Lowe
Matt Bomer as Donovan
Chloe Sevigny as Alex Lowe
Denis O`Hare as Liz Taylor
Cheyenne Jackson as Will Drake
Angela Bassett as Ramona Royale
Lady Gaga as Elizabeth/The Countess


Recurring

Finn Witrock as Tristan Duffy
Max Greenfield as Gabriel
Richard T. Jones as Detective Hahn
Lily Rabe as Aileen Wournos
Namoi Campbell as Claudia

Her er også en oversikt på når episodene kommer og hva de heter





Når sesongen begynner å rulle på norske skjermer er enda uvist men det tar vel ikke så lang tid får dem viser det til oss etter at de har hatt premiere på den i Usa.
Her er flere bilder fra årets sesong.














Dette her passer perfekt for Halloween som er rett rundt hjørnet!

- Sindre

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.