Ansatte opplever mystiske hendelser

Postet av Adam og Eva Jessheim den 8. Nov 2013Sundbytunet i sentrum av Jessheim er arbeidsplassen til 40 mennesker. Etter åpningen i 2011 har flere ansatte opplevd mystiske hendelser som usynlige skikkelser, kassapperat som slutter å virke og dører som stengens og åpnes av seg selv.

Høsten 2010 startet Kjersti Romsaas Sundby med byggingen av Sundbytunet midt i Jessheim sentrum, et tun bestående av seks bygg som blant annet omfatter restaurant, bryggeri, bakeri, frisør, gjesterom, kurs og festlokaler. Hun er selv eier og daglig leder, og dessuten 7. generasjon i en rekke av familier som har livnært seg av gårdsdrift på Sundby.

Etter åpningen november 2011, har imidlertid flere av de ansatte opplevd mystiske hendelser i byggene. Blant annet usynlige skikkelser som snakker til de ansatte, kassaapparater som ikke fungerer, dører som åpnes av seg selv og en ubestemmelig kulde som herjer i bygget.

Selv om Kjersti selv er skeptisk, så hører hun på de ansatte og vil de skal føle seg trygge på jobb. Til slutt ble det så ille at hun så se seg nødt til å kontakte Åndenes Makt.

Vil Gro-Helen Tørum kunne hjelpe Kjersti og hennes ansatte?

Åndenes makt søndag 10. november kl. 21.30.

Reprisen sendes onsdag 13. november kl. 22.30.

EN SMAKE BIT ! <-- <-- TRYKK FOR Å SE


Kilde: TVNorge.no

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc