VI LANSERER NY KAMPANJE UNDER MOTEUKEN

Postet av Adam og Eva den 10. Aug 2023

TEKNOLOGI MØTER MOTE UNDER OSLO RUNWAY

Vi elsker alt som spirer og gror av kreativitet - det har vi gjort siden 1973. Derfor er vi veldig stolte av vårt samarbeid med Collective Oslo, som under Oslo Runway skal arrangere eventet Tech Factory sammen med Monuse og NF&T på Oslo Event Hub. 

Collective Oslo er en kreativ plattform som initierer og produserer innovative, tverrfaglige kunst-og kultursamarbeid. De har samarbeidet med over 580 artister fra hele verden, og har satt opp over 250 utstillinger og kulturarrangement som fusjonerer analog og digital kunst med interaktiv teknologier.

Du kan lese mer om Collective Oslo HER!

En kveld med fysiske og digitale opplevelser

Tech Factory blir en kveld der teknologi møter mote og kunst. Metaverset, disruptive non-fungible tokens (NFT), ChatGPT, Web3, generativ AI utvikler seg med lynets hastighet og representerer uendelige muligheter for kreativitet og kreativ næring. Tech Factory utforsker dette nye, interaktive landskapet gjennom generativ kunst, paneldiskusjoner, performance og phygital mote.

Det blir med andre ord en kveld med fysiske og digitale opplevelser. Den nye digitale verden skal oppleves gjennom kunstutstilling, motevisning og paneldiskusjoner. Edda Gimnes skal ha sin første visning i Norge og første etter pandemien. Hun er første norske designer til å bli innlemmet i MET´s årlige moteutstilling, og er blant annet oppkjøpt av Nasjonalmuseet. På denne visningen står Adam og Eva for hår og makeup.


Eventet er åpent for alle, og du kan melde deg på HER.Kampanjelansering Adam og Eva nUtopia 

Under Tech Factory Talks sitter vår kreative leder Eirik Thorsen i panelet for snakke om hvordan vi har brukt AI som kreativt verktøy i skapelsen av vår nye kampanje for 2023. Det blir også en egen Adam og Eva lounge der du kan se vår nye kampanje nUtopia. Vi gleder oss! Her har du en liten smakebit på vår nye kampanje:


(Foto: Fred Jonny / AI-kunstner Marika D'Auteuil / B Agency)


Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.