Terese Katrine

Terese Katrine

Frisør

Where did I go? What did I do?

Postet av Terese Katrine den 20. Nov 2015

No e det en evighet sia æ skreiv blogginnlegg, sååå no får dåkker ei oppsummering på min skolegang sia sist! Spennende? Absolute!!

Æ har jo vært ute i praksis, der æ va så heldig å fikk plass på Adam og Eva Jessheim i to uke. Tiden gikk så utrulig fort, litt for fort. Veldig spennende å se frisørene i sin dagelige rutine. Gleder allerede til neste praksis :-)

Har jo såklart starta med eksamen, så to privatisteksamen gjennomført! Superletta, of course men leve litt i ei eksamensbobla :-p

Vi har jo også klientdaga som e helt FANTASTISK gøy!!! Hatt to kunder allerede, å det har vært så utrulig morro! Fått farge begge to med go hjelp fra en medelev på den ene - godt sammarbeid helt klart. Fikk jo pinnda karakter 5 på begge kundan! #stolt

Å flere kunda som kommer neste uka - GLEDE MÆ!

De som ikke har kunda har fått test moduller vi skal prøve å bestå på dukkehode. De læreran altså e så streng og pirkate så vi har gåttgjenna samme modull 5, 6, 10 gang?? Jaaa kan bli det åsså. De prøve alt de kan for å presse frem d aller beste i , så det e ganske slitsomt men gøy når du får de ordene " BESTÅTT"

Æ har bestått 3 allerede, å siste tok æ bilde av. Tusen hjertelig takk til flinkeste Ingrid som endelig besto min kreative styling!!! Det va en fryd!! å selvfølgelig de andre hærlige flinke læreran som har vært i nærheta av og min frustrasjon og glede om hverandre som har gitt motivasjon i hverdagen :-)
Selvvalgt modell i praksis

Prøve - Permanent


Klientdag - Ny farge grå


Klientdag - Bleket ettervekst


Modull - Kreativ styling


0 Kommentar

Hva er særiøst vitsen????

Postet av Terese Katrine den 16. Sep 2015

At det er mulig å gjøre det jeg gjorde???? Tydeligvis!!!

Mandag satt vi alle sammen super klare for en ny klipp og ny demo. Følgte godt med, mye nytt. Det er helt greit. Gøy det da.

Helt til vi skulle starte med klippen!!

"Eeeehhhhhmmmmm..... husker jeg riktig!?!?"

Spørr om hjelp, forstår hva man skal gjøre. Klipper, sjekker, klipper, sjekker. Står å tror at alt jeg gjør er jo riktig.
Får læreren til å sjekke å får vite at det var IKKE riktig. Tiden går, håret blir så utrolig mye kortere enn det absolutt burde!!
Frustrasjon stiger i rommet, utålmodighet synker så raskt. Alle ber om hjelp samtidig, man prøver igjen, men sitter igjen å enda forstår ikke noe man gjør!!!

Er det særiøst mulig???? Prøver på nytt, å klarer å få klippen såpass ut av system at jeg fikk så dårlig følelse om alt!!! Lyst å pakke sammen, dra hjem, melde seg syk dagen etter. For alt jeg har prøvd går jo ikke, uansett hvor mye jeg prøver. Hva er da vitsen med dette?????

Da skal jeg virkelig fortelle dere hva vitsen er.

Jeg skal satse alt på dette, fordi jeg brenner for dette. Jeg skal stå på til siste slutt, uansett hvor mye jeg feiler!! Skal gråte, bli sinna, ikke få til, få oppturer og store "ahaaa" opplevelser.
Hvorfor??? Jo det er fordi jeg skal bli en utrulig dyktig frisør. Å hvis det er noe jeg har hørt mye av de siste dagene så er det
" Du lærer av dine feil! Ikke vær redd, dette klarer du!! "

Jeg trakk pusten dypt, startet helt på nytt med nytt dukkehode. Å hva skjedde??? Jeg hadde ENDELIG, ENDELIG forstått!! Jeg klarte det!
Hvis det er noe lærerne våre her på skolen kan, så er det å takle frustrerte elever. Uansett hvor ille det kan virke, så klarer de virkelig å få deg til å se det positive i alt du gjør. Det er så fantastisk. Vi er så utrolig heldig å da disse fantastiske lærerene!! Angrer ikke ett sekund på at jeg har tatt riktig valg med å starte på Adam og eva skolen!!! Beste skolen.

Note to self : Don't give up, no matter what!5 Kommentarer

Igjen??!!??!!

Postet av Terese Katrine den 9. Sep 2015

.....jaaa der fikk jeg deg til å lese mitt blogginnlegg! :D....Jeg har prøve igjenn i praksis imorra!!! Grugleder meg.
Sitter hele kvelden å Lese, tegne, memorisere klippen, lese, tegne og memorisere klippen osv.........

Detta bare MÅ sitte godt til klippen. Skal så absolutt vedlikeholde min 5'er så godt som æ klare! Høye forventninger, høye krav til meg selv.

But i can do this!!!! :D Just remember to breathe!


0 Kommentar

Parallelle graderingen min!

Postet av Terese Katrine den 9. Sep 2015

Hei alle sammen:D

Nå har vi holdt på med å lære teknikken som kalles parallell gradering. Så ganske vanskelig ut å måtte holde håret i forskjellige grader på demoen, men øvelse gjør mester.
Dette er resultatet fra gårsdagen. Fikk både klippet og øvd på helformsføn to ganger. Er ganske så fornøyd med resultatet mitt :D Har en test på dette imorgen, er kjempe nervøs. Men skal gjøre mitt beste!

Som sagt tidligere så har vi utrulig motiverende lærere som får frem det beste i oss. Føler jeg skryter mye om de, men når det er sagt så må det gjøres så de får rosen de fortjener ♡ Ikke minst å ha så mange motiverte skolekamerater rundt seg!!

Er helt ny på å skrive blogger, så er ikke verdens flinkeste på det ennå! just sayin'... :D0 Kommentar

Dukka mi ♡

Postet av Terese Katrine den 3. Sep 2015

Da har vi holdt på med helformklipp noen dager + prøve i helformklipp. Igår lærte vi å gradere. Dette er da resultatet totalt av denne klippe tiden så langt. Må si at jeg ble ganske fornøyd til slutt. Måtte feile, bli sinna og ikke like dukka mi. Men det er av feil man lærer:D Å dette er resultatet av helforms klipp med gradering i nakken med helformsføn ♡


0 Kommentar

Powered by: Bloc