Erna Grøndahl

Erna Grøndahl

Frisør

It's raining men

Postet av Erna Grøndahl den 3. Okt 2014

Blitt en god vane nå, skrive blogg på bussen hjem. Da har jeg fortsatt alle følelser og sinnstemning godt sittende i kroppen ennå. Og da går jo det å skrive av seg selv. Så enkelt så greit :D 

Det har lukta litt mer mann på skolen i dag enn vanlig. Herregud så moro med første modell i stolen. Også skjegg da gitt av alle ting. Men moro var det :) Jeg og maskotten min er veldig enige om flere ting. Blant annet at modell på catwalk for noe greier kan vi ikke bli. Maskotten er for FEIT og jeg er for GAMMAL hehe.. 
Vilde, jeg er så stolt av deg :) ♡  

Ja dagens klipp hvordan gikk den? Jeg er så grådig fornøyd. Skikkelig glad god følelse i kroppen faktisk. Ikke for at karakteren ble så himla bra. Litt ned fra forrige test. Men det gjør ingenting, gurimalla, modellene mine ble kjempe fornøyde og da smiler jeg helt inn i ryggraden :) (går det forresten an tro?......) 


Ps. får du ikke opp videoen med en gang er den verdt å vente noen sekunder på skal komme frem :D

God Helg 
  0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc