Meet the Staff - Monica

Postet av Adam og Eva Jessheim den 10. Okt 2014

Vi på Adam og Eva Jessheim har som mål med denne bloggen og inspirere våre kunder i hverdagen og hva de kunne ønske å teste ut på håret sitt, men også på mange andre måter. På samme tid blir de litt kjent med oss som jobber her når vi har våre bloggdager, men i de kommende dagene tenkte vi at vi skulle la dere bli litt ekstra godt kjent med oss!
I løpet av de neste dagene vil hver frisør som jobber her blogge om seg selv, og svare på noen spørsmål. Først ut er Monica!Fortell litt om deg selv

Jeg jobber som frisør, daglig leder og eier av Adam og Eva Jessheim. Har vært i frisørfaget i 10 år. Startet på Adam og Eva Skolen i 2004 og fikk jobb på Adam og Eva Nedre Slottsgate etter det. I tillegg har jeg jobbet som lærer på Adam og Eva Skolen.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å bli. Jeg elsker å være frisør og etter ti år i faget stortrives jeg enda.
Det har alltid vært viktig for meg å gi kundene mine 100% service, kreativitet og at de føler seg ivaretatt. Når jeg har fornøyde kunder som setter stor pris på dette, føler jeg at jeg har verdens beste jobb!

Hva er ditt favorittprodukt om dagen?

Jeg er helt hekta på Cerafills Dense Fx om dagen. Den gir utrolig bra volum, og samtidig øker det diameteren på hårstrået. Masse hold gir den også!Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

Jeg blir inspirert av kanskje en av de største hårtrendene om dagen, "the lob", altså en lang bob. Den klippes i en halvlang lengde, men det som er fint med den er at den kommer i mange varianter enten man liker det oppklipt og mer rufsete, eller med en tung, rett linje. Er generelt veldig glad i korte frisyrer, men uansett om det er langt eller kort er konsultasjonen med kunder superviktig! Da får kunden akkurat det som passer han eller henne.

// Monica

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc