Meet the Staff - Sindre

Postet av Adam og Eva Jessheim den 17. Okt 2014
Fortell litt om deg selv

Jeg jobber som frisør og faglig leder her på Adam og Eva Jessheim. Jeg gikk frisørlinja på videregående og etter det begynte jeg som lærling på Madonna Frisørene på Hamar. Etter litt tid der ville jeg utforske andre muligheter og jobba i butikk i noen år før jeg begynte på Adam og Eva Skolen høsten 2012 for å få mer ut av frisørutdannelsen. Etter endt skoleår der fortsatte jeg lærlingtiden min på Adam og Eva Grønlandskvartalene, før jeg fikk jobb på Adam og Eva Jessheim da de startet opp for et års tid siden.

Hvorfor valgte du å bli frisør?

Det å være frisør er noe jeg alltid har hatt lyst til. Jeg er en kreativ person og sosial person, og frisør er et kreativt og sosialt yrke, noe som passer meg helt perfekt. Jeg elsker jobben min, og jeg gir hver kunde som er hos meg en minnerik opplevelse og best mulig service. Jeg er veldig serviceinstilt, ærlig og har et godt øye som ser hva som kler kunden. Det å sende ut en kunde som er strålende fornøyd er den beste følelsen du noen gang kommer til å oppleve.

Hva er ditt favorittprodukt om dagen?

Det er så mange gode produkter der ute i verden, så å velge èn ble litt for vanskelig for meg.

Først ut er saltvannsprayen til Pureology Sea-Kissed Texturizer.
Den gir utrolig kul tekstur til håret som gir håret mer flyt og glans. Dette produktet er et must for alle med fine, tynne hårstrå.

Jeg er også helt avhengig av Bamboo sin Kendi Dry Oil Micromist for de som har litt grovere hår som rundbørstefønes. Gir utrolig fin glans og roer ned frizz.
Hvilke av dagens hårtrender inspireres du av?

60-tallets velstelte menn inspirerer meg om dagen. En klassisk herreklipp som er god og stram, noe jeg mener er et must for alle menn.

For damene synes jeg en lang bob, eller en "lob" er utrolig fint. Personlig liker jeg å klippe den litt opp sånn at man får mer bevegelse og i flyt i klippen.

Det som er alfa omega er første møte med kunden i stolen under konsultasjonen. Da ser man hva kunden kler. Kommunikasjon er tingen!

// Sindre0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc