Lea T

Postet av Adam og Eva Jessheim den 11. Nov 2014Lea T har tatt den internasjonale moteverden med storm som en av de første, store transeksuelle modellene. Den brazilianske skjønnheten er store inspirasjoner til til både Carine Roitfeld og Givenchy designer Riccardo Tisci.

Nå nylig ble det annonsert at Lea vil være det nye ansiktet, og håret, til Redkens sine Chromatics farger!

Vi på Adam og Eva Jessheim er stor fan av Redkens produkter, og vi bruker også deres farger. Dette er fantastiske nyheter!

Det som er så spesielt med Redkens valg av Lea som deres nye ansikt er at skjønnhetsindustrien, i motsetning til moteindustrien som elsker androgynitet og å gå ut av boksen, er skjønnhetsindustrien fortsatt ganske A4. De velger ofte og benytte seg av tradisjonelle roller og et klassisk uttrykk.

Små steg har blitt tatt i den industrien også. Skuespillerinnen Lupita Nyong'o er nå blitt Lancômes nye ansikt, MAC Cosmetics som valgte RuPaul som deres talsperson for Viva Glam kolleksjonen i 1994, og valgte han igjen tjue år senere. Og selvfølgelig Lea hos Redken.

"Being the new face of Redken is a dream come true. I remember seeing glamorous advertisements when I was younger and thinking it was not my world", sa Lea under et intervju med NewNowNext. Nå vil hun være å se i kampanjer i frisørsalonger over hele verden, og vil være med å bidra med at folk vil se på skjønnhet litt annerledes... If they have killer hair of course.

// Erlend0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc