Erna Grøndahl

Erna Grøndahl

Frisør

Kundeperioden er startet

Postet av Erna Grøndahl den 11. Nov 2014

Litt skrekkblandet fryd at kundeperioden er i gang. Det er liksom nå det starter. Vi skal bruke alt vi har lært for å gi kunden en opplevelse av velvære og tilfredsstillelse. Alle fortjener litt hverdagsluksus iblant.

Hadde selv en kunde med et (for meg) stort prosjekt. Men det gikk bra det også :D
Tilbakemelding fra lærer var at jeg jobbet veldig bra. Og det føles så innmari godt ♡ Kunden ble svært fornøyd og det gjør meg glad langt inn hjerterota. Da har jeg lykkes med å gi den tjenesten jeg så har så lyst til å gi fordi kunden fortjener det! ♡


Lykkelig frisørstudent :D

Herregud så glad jeg er for denne fantastiske reisen.

I morgen skal jeg jobbe med en føn-test før lunch og ny kunde etter lunch. Gleder meg allerede.


Det jeg sår i dag skal jeg høste resten av livet. Velkommen kjære fremtid

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc