Julegaver for menn

Postet av Adam og Eva Jessheim den 26. Nov 2014

Vi fortsetter med å gi gavetips!
Når det kommer til hårprodukter er det alltid stort fokus på damene, men det er selvfølgelig en rekke produkter til alle herrene der ute. Er du usikker på hva du skal gi kjæresten eller broren din til jul kommer vi med et par tips til dere!

Som regel bruker de fleste menn der ute en eller annen type hårvoks. Jeg har tatt ut to av mine favoritter som jeg bruker masse her på salongen og jeg er super fornøyd med disse. Jeg har også tatt med en shampoo som er super god for menn.Redken For Men Clean Brew Shampoo


Clean Brew er en dyptvirkende rengjøring av ekstra skittent hår.
Passer for normalt til fett hår. Dette er en shampoo som passer perfekt for deg som har en jobb hvor håret lett blir skittent og fett. Den fjerner effektivt gamle stylingprdukter som sitter igjen i håret. Med aktive ingredienser er dette en førsteklasses shampo!

Den inneholdermalt som gir fuktighet og pleie til håret, bryggerigjær som gir ekstra volum og styrke og appesinzest som rengjør effektivt og gir en frisk duft

Redken Molding Paste Work HardDenne pasten er perfekt for kort og halvlange lengder for å få en rufsete og kul styling. Dette produktet er super lett å få ut igjen av håret igjen.

Det er en fast paste som enkelt jobbes gjennom håret. Den gir deg maksimal kontroll, fleksibel form, tydelig struktur og gir en matt finish.

Påfør den ved å gni en liten mengde i hendene og jobb gjennom tørt eller fuktig hår.

Og husk gutter, ta heller i pasten to ganger enn og ta alt for mye den første gangen. Det er ikke pent med for mye stylingprodukt i håret.

Den inneholder Redkens ekslusive Bonding System som gir langvarig kontroll uten å drysse eller føles klissete.

Redkens Rough Clay


Denne her en min absulutte favoritt av alle stylingproduktene der ute som er for menn.
Denne har godt hold og gir også en matt finish, og du kan lett dra fingrene gjennom håret i løpet av dagen og sveisen er fortsatt på plass. Skulle jeg ha drevet å kastet terninger for Rough Clay hadde den lett fått 6'er av meg!

Med Rough Clay kan du skape en røff definisjon med intens, matt tekstur. I likhet med Work Hard inneholder også denne Redkens ekslusive Bonding System som gir langvarig kontroll uten å drysse eller føles klissete.

// Sindre

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc