Caviar Moisture

Postet av Adam og Eva Jessheim den 14. Jan 2015


Den kalde, mørke vintertiden har såvidt begynt. Dette kan fort merkes på kroppen, som f.eks huden og håret. Huden blir tørr, det samme skjer med håret.

Du bruker kanskje en god fuktighetskrem for huden på tider som denne. Da er det like viktig å ta vare på håret sitt også.

Alterna sin serie Caviar har en fuktighetsserie som inneholder shampo, balsam og en krukkekur.

Hudpleieindustrien har kommet mye lenger enn det hårpleieindustrien har. Dette har Alterna gjort seg oppmerksomme på og har valgt og benytte seg av samme teknologi. Dette er noe som kalles enzymterapi.

Det disse produktene klarer med den teknologien er å angripe de tørre områdene der de er som verst. Det vil også ha effekt på håret som vokser ut.

Caviar Moisture sjampoen er en luksuriøs og sulfatfri sjampo som renser og gjenoppbygger pleiende fuktighet til tørre og skadde hårstrå. Du vil merke at håret allerede etter første vask er mye sunnere.

Caviar Moisture conditioner er like luksuriøs som sjampoen. Den er rik på lipider, som er naturlige fettstoffer som fins i hårstrået. Ved påføring vil balsamen lukke skjellaget på hårstrået og forsegler fuktigheten, samtidig som den beskytter mot at farget hår blir blassere, stresskader og fremtidige skader.

I tillegg til disse to fantastiske produktene fins det også en krukkekur. Etter sjamponering håndkletørrer du håret lett og pøfører kuren i lengdene og lar den virke i ca 5 minutter.

Kuren jobber intensivt og reparerer trått hår med masse fuktighet. Ved bruk av ekstrakter fra marinebotanikk gjenoppretter den hårets helse og elastitet.

Alterna gjennomfører laboratorietester på alle sine produkter for å forsikre seg om at det virkelig fungerer. En klinisk studie viser at 100% av alle kvinner som brukte serien så tydelig forbedring på hårets glans, tekstur, mykhet og medgjørlighet etter bare èn vask!

Kom innom oss på Adam og Eva Jessheim og ta en titt på disse produktene. Du vil ikke bli skuffa!

// Erlend

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.