Sindre Moen

Sindre Moen

Frisør

Ny sveis til sommeren? :)

Postet av Sindre Moen den 18. Apr 2013

Jeg er, som dere vet, lærling på Adam og Eva Grønlandskvartalene, og vi ønsker under opplæringen vår, å perfeksjonere arbeidet vårt. Til det trenger jeg (og de andre lærlingene her) modeller til forskjellige arbeider - Spesielt til treningskveldene vi har hver mandag, 18-21 :) Vi er for tiden tre lærlinger (på forskjellige nivåer) på salongen.

Nå for tiden søker jeg modeller til fargedesign og/eller klipp. Vi er veldig fleksible på resultat, så lenge det møter de tekniske kravene på opplærlingen. Er du interessert i å sitte hårmodell for oss så anbefaler jeg deg å ringe, eller aller helst komme innom salongen. På denne måten kan vi sammen jobbe mot et resultat som gjør DEG fornøyd og MEG kjempeflink ;)

Når vi som lærlinger jobber med disse oppgavene, er det under tett oppfølging av faglig leder på salongen, og faglige veiledere på Adam og Eva sine treningskvelder.

Vi pleier å legge ut spesifikke modellønsker på facebook-sidene til salongen [LINK], men det er bare å komme innom når som helst, da vi hele tiden har interne kurs og moduler som skal oppnås :)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc