Say hello too Stay High 18

Postet av Adam og Eva Jessheim den 29. Jul 2015

Redken har tidligere i sommer kommet med noen fantastiske nye produkter som jeg bare må blogge litt om, det er en hel serie som heter Redken Fashion Collection.



Jeg tenkte å begynne med det nye skummet dems, det er bare helt fantastisk å jeg bare elsker den følelsen det gir håret når det blir fønt inn i det. Super lett og fordele i håndkle tørket hår, det kommer ut som en gele som eser ut til ett skum som er så fløyelsmykt at man nesten får lyst til å spise det!

Men det er jo ikke å anbefale da..




Vill du ha volum som varer hele dagen men som også gir glans og ett fantastisk resultat så trenger du ikke å lete lenger. For da har jeg nemlig funnet produktet for deg!
Jeg har blitt utrolig glad i Stay High 18 og jeg bruker det på alle kundene mine, det er faktisk ikke bare damer som kan bruke skum, det kan vi gutta også!




Siden Stay High 18 er helt fantastisk å føne på så kan man virkelig leke seg med forskjellige frisyrer og med volum for å ikke glemme det! Her er det bare fantasien som stopper en!



Kom gjerne innom oss her på Adam og Eva Jessheim for en rundbørsteføn med dette awesome produktet, jeg lover at du kommer til å vandre ut her ifra med en Stay High 18 i din Adam og Eva Pose!

- Sindre

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.